måndag 1 juli 2013

BARA PRÄRIEKLOCKA OCH HA JULI HÄR
I lördags hade vi en jättetrevlig kväll med fina vänner. Och jag fick fina blommor som vi funderade länge på vad de heter utan att komma på det. Men igår fick jag svar på instagram att de ju är prärieklocka:)


Och jag bjuder på suddig instagrambild på mig:S (För ni har väl inte missat att jag även finns på Instagram under namnet "baraetthem"?) Men hade leoblus och kjol och leoblusen har blivit en riktig favorit! Hur kan man inte gilla all rea som pågår nu!

Julimånad är här. Och är det någon månad som verkligen ska vara sommarmånad med sol och värme så är det Juli. Så man kan gå barbent varje dag. Och kunna sitta ute och njuta av ljumma sommarkvällar. Och att även en badkruka som jag tar sig ett och annat dopp för man suckar över värmen som klibbar så ett svalkande dopp är ett måste. Och på natten sover man utan täcke och öppnar fönstren även fast man vet att myggen kommer in. Lite så vill jag ha det i juli. Sol och väme. Och semestern som kommer även denna månad.

Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar