måndag 8 juli 2013

BARA TVÅ VECKOR KVARSå här står Trollungen nästan varenda morgon. Har hon bara fått på sig sina kläder så ska hon prompt ha på sig sina skor och cykelhjälmen också. Ready to take off typ. Och då vet jag att avsett lockar från pappa eller en överläpp som bara hennes pappa kan stå till svars för så vet jag att hon är min. Med en envishet utan gränser.


Och igår hade vi igen en helt underbar sommardag. Och jag kände för första gången den där riktiga längtan efter semestern. Efter de där dagarna när jag precis som igår går i bikini hela dagen. Sitter i solstolen och känner solen bränna lite hud. Plaskar med Trollungen i hennes lilla pool. Och karaffen med citronvatten står alltid upphälld för en vätskepaus. Och vi äter vattenmelon i skuggan med Trollungen. Och kvällarna är varma så altandörren står på vid gavel tills vi går och lägger oss. Och vi har dagar att få lite mera gjort i trädgården utan att det känns som ett stort måste. Jag. Längtar.
Två veckor kvar. 10 arbetsdagar. Och igår kändes de 10 arbetsdagarna som en evighet. Så vi börjar beta av måndag. Så har vi bara 9 dagar kvar sen.


3 kommentarer:

 1. Hej liten söntnöt där!

  Ja du jag har också 2 veckor kvar, fast kvar att ha semester innan de ska börjas jobba.
  Då är de 5 lata veckorna slut!
  fast de ska jag inte tänka på nu heller, ut o sola o lata sig är de som gäller.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Ojojoj... Våran minsting är en kopia av sin pappa till utseendet och *host host min envishet till personlighet hehe...
  Vi fick en underbar helg med gott väder... Bara att släppa allt inomhus och njuta av dagarna...
  Ha fortsatt fin dag
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 3. Vilken söt tjej! Hjälmen är så fin, så jag förstår att hon vill ha den på sig :-).

  Yes, jag kämpar också på här, snart semester! Men oj vad trögt det går!
  Kram Malin

  SvaraRadera