torsdag 11 juli 2013

BARA VARA SÅ NÄRA NU

Jeans gamla som gatan, linne Lindex
Vad hände egentligen?
Från att ha gått och väntat och väntat. Och suckat för att det är så långt kvar så är jag nu så nära att jag nästan kan känna vittringen av den. Semestern alltså. Och jag har nu bara 6 arbetsdagar kvar. (Eller ja, sju med denna men den räknas ju nästan inte). Och vi är några på jobbet som går samtidigt och alltså har räknat ned till tillsammans och nu kan vi knappt fatta att det bara rör sig om en liten fjuttig vecka till att jobba. Nyss var det ju 4 och vi bestämde att ännu kan vi inte börja räkna ned i dagar. För långt kvar. Men nu, nu räknar vi dagar. Och det är ju nu, precis innan semestern börjar, man ska försöka få kontroll på det där veckorna som kommer gå alldels för fort. Se till att man får ut så mycket som möjligt av dem. Fylla varendaste liten minut med semsteranda.
Så nu är vi 3 kollegor på jobbet som börjar se lite mer avslappnande ut. Axlarna ramlar ned lite. Och även tempot. Och innan morgonfikat så drar han i rummet bredvid upp volymen på radion och vi poppar ”chain of fools” med Aretha Franklin. Så det blir så där fasligt trevligt på jobbet.

Med en vittring av semesteranda

10 kommentarer:

 1. Härligt med semester, för min del blir det ingen i år eftersom att jag flyttade till Eskilstuna i september och har inte lyckats hitta en fast tjänst så jag går på timmar, vilket innebär att jag ej har semester. Men jag har ju turen att jag fortfarande är tjänstledig från min gamla tjänst som är en fast heltid, som jag kan återvända till om det inte finns något här.
  Ha en bra dag
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. ja, nu är den snart inom räckhåll. Semestern. Knappt aldrig så efterlängtad som i år. 8 arbetpass kvar. Sedan är den här!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jag har semester nu och det är såååå skönt. Hoppas du också får en härlig ledighet!

  SvaraRadera
 4. Jag är lite splittrad känns ju lite annorlunda denna gången då man varit inne och jobbat två ibland tre dagar i veckan sen Mars... Men jag ser fram emot en ledighet, en ledighet tillsammans med mina tre bästa :)
  Och du vet ju själv med en liten man hinner inte alltid så mycket själv på dagarna...
  Kraaaaam Sandra

  SvaraRadera
 5. Åh jag förstår precis hur du känner!! Jag har nu längtat så länge men nu, nu är den snart här. Min semester. Imorgon är det min allra sista arbetsdag. Sen kan jag se fram emot tre veckor fyllda med roligheter varvat med lugn och ro. Härligt!
  Ha en trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Här räknas det oxå ner! Men jag har gått in på timmar nu, endast 8 kvar ;)
  Så fina bilder på dig, kram Suss

  SvaraRadera
 7. Åh så härlig känsla. Jag njuter varje dag av min ledighet som i stort sett pågår hela året runt.
  Underbart barnrum förresten. kram Jess

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Så roligt att klockora stannar av tristess

  SvaraRadera
 8. Härligt med semester!
  Vi är inne på tredje veckan redan och det är precis som du säger..det går sååå fort.
  Men man njuter av varje dag och försöker få ut så mycket som möjligt av ledigheten.

  Kram Ssuanne

  SvaraRadera
 9. Hej ♥

  Åh vilken härlig känsla :) Semester är underbart. Längtar som bara den.

  Må så gott och ha det bäst.
  KRAAM Amanda

  SvaraRadera
 10. Vilka fina bilder!

  Ja nog går det fort ändå, till en början tyckte jag att det kändes som en evighet till semestern, men nu är den här :).
  Känner igen det där att det blir lite annan stämmning på jobbet såhär i semester tider. Allt går lite i slow motion, fikar lite längre, har gott fika bröd och alla känns lite gladare.

  Kram Jennifer

  SvaraRadera