onsdag 17 juli 2013

BARA VARIT PÅ GRILLKVÄLL
Grillkväll ja. Det är vad det spontant blev ikväll hos bror min och hans familj. Och jag smygfirade inte bara in semestern med en söt fördrink eller ett glas rött utan vi åt också en massa gott från grillen. Och njöt av sommarkvällen. Dessa ljuvliga sommarkvällar vi har nu alltså.
Så nu ligger jag utslagen i soffan. Stoppar i mig några jordgubbar trots att jag är proppmätt. Och är utslagen och luften har gått ur mig. Skulle ha målat men det enda jag klarar av att hantera nu är slösurf Och jordgubbarna. Thats it.

Och det är ju faktiskt himla trevligt. Fönstren, dem tar jag imorgon.


2 kommentarer:

  1. Åh vilken underbar start på semestern!! Och underbara bilder som alltid! Och sötaste lillgosan då! Ha en underbar semester nu! Och du gjorde helt rätt i att "bara" ligga på soffan och äta jordgubbar på kvällen! ;) Du är så otroligt ambitiös och duktig hela tiden! Kramar!!

    SvaraRadera
  2. Sommarkvällar när dom är sombäst kram Diana

    SvaraRadera