fredag 9 augusti 2013

BARA EN FREDAGSKVÄLL
Ikväll blev det hämtpizza. Hade tänkt gjort egen men hade inte allt hemma och magen kurrade på oss så vi lät någon annan göra den istället:) Det händer inte så ofta att vi beställer pizza så när det väl blir av så smakar det så gott. Men lilla Wilma får allt vänta ett tag till på pizzapremiären så hon åt annan mat och festade sedan till på vattenmelon. Och det är var nog inte hon ledsen för. Hon som skulle kunna leva på "mlon" som hon säger och går fram till kylen och knackar.
Och nu börjae man tända lamporna mer och mer. Även fast vi har en fin kväll så tändes bordslampan och det är ju rätt mysigt. 


Idag har vi besökt medeltiden i vår stan. Och idag bjöds det på bättre väder än igårkväll när jag var med i roddtävlingen. I hällregn så fingrarna vitnade och benen skakade så rodde vi hem seger i båda loppen. Så nu lutar det åt final imorgon. Heja oss!
Så nu ligger jag matkomamätt i soffan, så där så man nästan spricker. Och Sambon är iväg på lite festligheter så jag har tvdosan för mig själv och blir nog att jag slår på en film. Och ladda för lite roddfinal imorgon. Men först ska jag kika runt i bloggvärlden:)


Kram till er! 


Uppdatering; Gör inte paj på svarta vinbär. Även fast ni ramlar över ett recept som beskrivs som smaskigt god svartvinbärspaj. Så not! Det blir inte gott. Hur mycket socker man än öser på. Så det blir till att göra gele eller saft. Eller helt enkelt äta dem som det är från busken, precis som Trollungen gör:)

5 kommentarer:

 1. Grattis till segern! Och lycka till imorrn!
  Vilken sötnos hon är Wilma..! Vår Moltas är också melonfantast. :)
  Hoppas du njuter av nån bra film nu...
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Det var länge sedan vi tog hem pizza, det är ju så gott (om det inte blir för ofta). Aha då får det bli gelé av vinbären i frysen dårå. Ha en bra lördag. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Hejja hejja =) Vad duktiga ni är. Här hemma blir det sällan pizza, men ohhh så gott när man väl beställer hem. Hoppas du får en fin dag. Kram

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Å så gott!
  Hämtpizza äter vi inte heller så ofta, men det är ju riktigt smarrigt:)
  Hur gick det i rodden?
  Vi åkte inte till Arboga. Eftersom Gustav både spelar fotboll i Arboga södra och jobbar i Arboga så var han inte så sugen på att åka dit:)
  Fick bli en tur till Mariebergsgallerian istället:)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Åh, nu har jag läst ifatt här lite och tittat på alla dina fina bilder :) Ni ser ut att ha haft härliga veckor ni med!!

  Jag måste bara fråga lite om fogen till ert kakel i köket. Är den svart eller mörk mörk grå? Vi ska kakla i köket här det närmaste och jag är inne på en mörk fog. Men när vi pratade med han som ska göra jobbet skrattade han lite typ som om vi var tokiga... Men tycker ser så himla fint ut på era bilder så ska nog inte ge mig, är ju vi som bestämmer....

  Ja visst är den där pizzan väldigt god, i alla fall de första tuggorna tycker jag. Den godaste pizzan jag har ätit åt jag nu i Barcelona, mmm. Inte alls som hemma!!
  Spännande med föris-start för lilltejejen också!! Hoppas det går bra :)

  Kram på dig!

  SvaraRadera