söndag 11 augusti 2013

BARA EN LITEN SNEAKPEAKJa. Det är en väldigt liten sneakpeak ni får på skrotrummet som mer och mer börjar likna ett riktigt rum. För när jag väl var klar så hade det blivit så mörkt så det gick inte att fota (just ja, det var det som var det mindre bra med hösten och dess mörka kvällar:S) Soffan som stått där utan att användas är nu såld och istället har vi köpt nytt skrivbord och hyllor. Gardiner är på plats och tavlor ska hängas upp. 
Och det känns som huset blivit större nu när vi fått ännu ett rum att använda. 
Tummen upp på det!Hej ni:)

Den här helgen har det varit fullt upp. Har varit ute på stan och andats medeltida luft på våra medeltidsdagar. Rott final i roddrävlingen där vi inte nådde ända fram men kul har vi haft! Och idag har vi röjt i skrotrummet och vart till Kamprads stora hus och köpt på oss nya saker till de rummet. 
Och nu har jag slagit ner mig i soffan, ska snart gå till sängs för imorgon ringer klockan och det är dags för mig och Trollungen och komma in i morgonrutinerna igen. Så skönt vi har haft det under våra semesterveckor när vi dragit oss länge på morgonen och till och med har det hänt att vi somnat om med Trollungen emellan oss. Och det är just de mornarna jag ska tänka på när klockan väcker mig imorgon och jag har grus i ögonen och golvet är kallt när jag sätter ned fötterna. 
Då. Då ska jag minnas semsetermornarna.Hoppas ni haft en fin helg!
Kram kram 

8 kommentarer:

 1. Sneak peeken ger verkligen mersmak! Ser ut som att "skrotrummet" blivit riktigt fint! Jag tycker att det är jättesnyggt med bockar som ben till skrivbord, så nu ser jag verkligen fram emot att få se mer från ert nya rum! :)
  Ja, semesterminnen är välgörande att ha med sig när vardagen tar fart igen.
  Önskar dig en bra start på nya veckan!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Åhh, vill se mer :), fint blir det kram Diana

  SvaraRadera
 3. Det er så fint ut, röja och få i ordning gillar jag!

  kram

  SvaraRadera
 4. Superfint ser det ut!!
  Jaaaa, det är helt ok att börja jobba igen, det som är jobbigt är att man ska upp vid fem... Hua, går väl an än så länge när det är ljust, men sen.. Nåväl, ska också minnas sköna sovmornar då:-)
  Ha en fin dag och vecka!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Ja då var det dags..tillbaka till rutinerna!
  Visst får man ritkigt energi att fixa inne plötsligt. Saker som fått vänta medans man levt ute på terassen skall nu tas tag i.
  Ser ut att bli väldigt fint i rummet, så söta de små ljusstakarna! Kram

  SvaraRadera
 6. Snyggt! Tack för inspiration inför rummen som ska renoveras här ;) kram Suss

  SvaraRadera
 7. Kan inte kallas skrotrum nu längre va!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 8. Så kul med roddtävling... Nya tag nästa gång!
  Jag kan ju inte påstå att semestern har gett några längre sovmornar med Lilleman som vaknar tidigt! Så jag klarar nog att gå upp när klockan ringer imorgon ;-)
  Ser fint ut i skrotrummet! Mina skrivbordsbockar har också åkt fram, dom har legat och skrotat på vinden :-)

  Hoppas jobbveckan startat bra!

  Kram Sandra

  SvaraRadera