torsdag 1 augusti 2013

BARA ETT FÖRSTA HÖSTTECKEN

 Ett litet kik på vår lillstuga där jag huserat inatt. Vanligtvis brukar vi plocka med oss blommor och ha i vas och krukor men de lyste med sin frånvaro. Istället faller det löv som virvlar omkring bland oss. Första augusti och med det första hösttecknet... Har ni stött på några?


Så solen vill inte riktigt visa sig i stugan idag. Så istället håller vi på att plocka ihop och ska bege oss till storstan där vi ska gå en sväng på stan och sen äta med gäng vänner innan vi åker hem till vår lilla stad.
Så ett snabbt hej så ses vi senare!


Kram kram

6 kommentarer:

 1. Ja det känns lite sorgligt att denna sommar verkar försvinna väldans fort, bara en sommar månad kvar nu sen är det höst igen och sen kommer den långa vintern inget jag längtar efter direkt.
  Men än så länge kan vi njuta sommar.
  Ha det bra
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Inga hösttecken än och de får gärna vänta lite till! Så mysigt i er lillstuga! Till helgen har de lovat mer vackert väder, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Nej det vill jag inte höra... Fin stuga ni har, njut av det som är kvar av sommaren och blunda för hösten.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Hösttecken vill jag inte höra talas om ;-( Jo, lite höstkläder har jag kikat på på nätet men det får gärna dröja läääänge till innan de används!
  Kram o ha det fint i stan!
  Judita

  SvaraRadera
 5. Vilken mysig liten stuga!
  Gaaaah... Hösttecknen får gärna dröja lite än,..
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Men så fint i lillstugan!
  Och ja, nog tycker jag att det känns lite höstaktigt när man går ut på morgonen nu. Mig gör det inte så mycket för jag gillar verkligen hösten, tycker om att få tända ljus och mysa kalla höstkvällar :).

  Må så gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera