onsdag 14 augusti 2013

BARA ETT MIDDAGSTIPS
 Men kan ju undra vem av oss som äter tomater till middagen och vem som dricker cola!:S


Receptet ja som jag skulle lägga upp i måndagskväll kommer nu istället. Och det här är så enkelt och så gott. Du behöver kyckling (jag köpte grillad färdig kyckling den här gången så går det ännu fortare:)) som man steker på i stekpannan. Blanda ned matlagningsgrädde och fryst hackad spenat. Salta, peppra och ha i en vitlök. Ha sist över soltorkade tomater.  
Servera till pasta.Det är redan onsdag. Mer än halva veckan har gått och jag är redan inne i den här längtan till fredag och helg som man bara har när man jobbar. Två dagar kvar och jag har redan börjat räkna ned.
Men ikväll är det onsdag och jag ska göra i ordning kvällsfika till en vän som kommer och hälsar på snart. Ännu en mysig kvällsaktivitet som kommer med hösten. Så det blir te, juice, rostade mackor och massor av olika pålägg. Och det kommer hinna mörkna så jag ska tända voluspaljuset så det luktar mysigt i hela huset. Alldeles perfekt för en kväll med en vän som har massor att uppdatera mig om.
Nu dags att duka för snart är hon är.

Ha en mysig lillelördag!

8 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Tack för middagstipset! Enkelt och gott är min melodi, är ingen mästerkock direkt:)
  Så mysigt att spendera kvällen med en fin vän. Tända ljus har jag med ikväll, en av fördelarna med hösten:)
  Längtar också till helgen, roligheter med jobbet och dop väntar:)

  Kram på dig fina!

  SvaraRadera
 2. Lät väldigt gott, måste jag testa.
  Fin kväll till dig, kram

  SvaraRadera
 3. Låter supergott och enkelt!
  Måste prova!

  Vilket är ditt voluspa-favorit?

  Tror mitt är crisp champange!

  Ha det gott!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Tack för receptet som lät både smidigt och smarrigt!
  Hoppas du har en mysig fikakväll med vännen din!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Men vilket bra recept, det lät både enkelt och gott, så det tackar jag för :).
  Hoppas att ni har haft en riktigt mysig kväll, det lät som en väldigt god kvällsfika! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. Mmm låter jätte gott. Tack för tips. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Det där lät inte fel. Snabba, enkla och goda recept är mer än välkommet :)
  Hoppas ni fick en riktigt mysig kväll.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Tackar för middagstipset. Där behöver jag massor av inspo känner jag inför höstens alla kommande vardagsmiddagar. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera