fredag 2 augusti 2013

BARA HAFT EN BRA FREDAG


Så har jag då hängt med Madde i eftermiddag. (Som innan hon åkte härifrån satte på sig en snygg jumpsuit från HM). Och hon är en av de tjejer jag levde livet med när jag bodde och pluggade i Västerås. Roligaste tiden i livet så idag har vi tagit igen lite tid.Och hur gör man då det på en eftermiddag. 
Jo. Man lunchar på stan. Dricker kaffe och äter glass hemma i solen. Och avslutar sedan med ett par glas bubbel på altan innan det är dags för henne att ta tåget vidare vid. Och då hinner man gå igenom det mesta och även fnittra lite tillsammans innan det är dags för att kramas hejdå. 


Och nu satte jag mig nyss i soffan. Har tapetserat den sista tapetrullen i tvättstugan ikväll och Sambon har satt upp hälften av staketet på altan. Blir jättefint med staketet men ni får se när det är helt klart.
Nu slötitta lite mer på tv´n. Snart sussa.

Hoppas ni har haft en bra kväll!
Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar