fredag 30 augusti 2013

BARA HAFT EN FULLTUPPFREDAG

Det är fredag:)
Och jag har även haft semester idag, så skönt ju och lediga fredagar skulle man ju kunna vänja sig vid. Helgen känns jättelång och jag kommer på mig själv att tro att det är lördag idag. Så på förmiddagen drog jag och Trollungen igång med att baka något så enkelt som Tigersockerkaka. Och jag hade en lite hjälpreda som tyckte smeten var rätt smaskig och god:)

Och även färdig var den ju barnsligt god!


Och idag har de varit här! De som jag skurat, dammat och piffat för. De två jätteduktiga och trevliga tjejerna som har fotat och haft sig. Känns ju smått overkligt att just mitt hem ska bli reportage men också jätteroligt. Och nu är jag ju jättenyfiken på resultatet:)

Men nu har vi kväll och jag har precis nattat Trollungen. Så nu ska jag duka fram paj, ostar och massa annat gott till mig och lillasyster som tillsammans med sin lilla Ellen sover hos oss inatt. Hon och Sambon har bytt plats så de har grabbkväll hos dem och vi tjejkväll här. Mysigt är vad det ska bli! Både för oss systrar och för de små kusiner vitaminerna:) 


Hoppas ni fredagsmys ni med!
Kram kram


13 kommentarer:

 1. Åh då spännande, du får tjoa till när de är ute sen.
  Men vilken mysig kväll de låter som ni ska ha!
  Trevlig helg
  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Så mycket roligt på en o samma dag:))
  Hoppas ni har en riktigt mysig kväll!
  Kul med reportage! Säg till när det kommer med i en tidning så ska jag köpa den:)
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Man blir snabbt veckoblind av en semester dag ;-)
  Låter som en rolig dag, du måste ju berätta när reportaget kommer och var så jag kan läsa!
  Hoppas du och din lillasyster får en trevlig kväll

  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig liten Trollunge du har! Jag har oxå haft en hjälpreda här i köket! Vi gör pannacotta till festen imorgon.
  Åh vad kul med reportage! Hojta till då!
  Kram kram!
  Judita

  SvaraRadera
 5. Lotta och jag kom att tänka på den episka kvällen..
  Ellen! Hon heter faktiskt Ellen!
  Så himla kul med allt idag, längtar till resultatet presenteras :) du är grym!
  Puss

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig dag! Och avslut med lillasysterhäng... Mysigt!
  Oj va spännande med reportaget... Ser fram emot att få se slutresultatet! :)
  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Ljuvlig liten trollunge ;) Så gott att slicka smeten, håller med!

  Tack fina för att du skrev och berättade om dagarna i Connecticut. Första gången jag kom hit, blev jag tagen av alla vackra hus, den fina naturen och den härliga New England-känslan. Som Lexington - fast på riktigt!

  Ha en skön helg!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
 8. Ljuvliga bakbilder på din prinsessa!

  Kul med repotage! Hade också en fotograf här i somras, men jag vet inte om det blir något i något magasin än!

  Ha en fin helg! Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. Hej fina!
  Hahah, jag läste verkligen helt fel i din rubrik. En full-tupp-fredag :D

  Så söt hon är er lilla tjej. Smaskigt att få slicka visparna!
  Ha en fin lördag nu!
  KRAM

  SvaraRadera
 10. Spännande, kan knappt vänta tills vi får se bilderna. Och lilla trollungen, gud så söt hon är!! En riktig liten docka
  kram Jess

  http://www.annorlundaunderbara.com/mode/un-dia-en-ikea-en-dag-pa-ikea-malaga/

  SvaraRadera
 11. Ja det är så skönt med lediga fredagar!
  Vad skoj med reportaget, vilken tidning blir det?
  Härligt med lite bakning, det såg riktigt mumsigt ut.

  Hoppas att ni har en mysig kväll och ha en bra söndag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 12. åh härligt att va ledig i bland.
  här blev precis en sockerkaka färdig som ska me till jobb fikat i morgon . Var ska det visas sen då rportaget? kram

  SvaraRadera
 13. Hej vännen!

  Vilken härlig och fullspäckad fredag du hade!:)
  Så kul med reportaget!:)
  Tigerkaka är ju så smarrigt, det gjorde jag med barnen på jobbet när jag fyllde:)
  Hoppas resten av helgen varit bra!?

  Kram på dig

  SvaraRadera