onsdag 21 augusti 2013

BARA HAFT ONSDAGJag fick två jättefina skålar/talrikar från Fillipa K av fina vänner för ett tag sedan. Två i olika mönster som har blivit favoriter att äta ur när det är dags för kvällsfilen med müslin och bären i:)


Ett snabbt kik in till er. (Det är ju tredje avsnittet av Broadchurch och jag är fast så blir ett inlägg i reklamen nu:))
Ikväll har vi varit på Ikea och Plantagen. Ingen har väl missat att Plantagen har 50% på inneväxter. Fanns hur mycket fina växter som helst så nu har jag ett par gröna fina växter som står och väntar på fönsterbrädorna så de har någonstans att stå:) Fick även med mig uteblommor hem. Mina sommarblommor har jag tagit död på för längesen så alla utekrukor ekar tomma men ska nu fyllas med höstigare varianter.


Men nu börjar det igen!
Hoppas ni har en fin kväll!
Kram kram7 kommentarer:

 1. Jättefina tallrikar! Såg gott ut det där. :)
  Aha, 50% på inneväxter alltså? Det hade jag missat!!! Då får det nog bli ett besök dit inom kort. Här hemma behövs det också bytas ut lite på den gröna fronten...
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Så fina tallrikar och det som var i såg väldigt gott ut!

  Då måste jag försöka ta mig till Plantagen, tack för tipset. Hoppas din kväll är bra!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Jag klarar bara av plast eller tygväxter....är helt värdelös.....min svärfar som är trädgårdsmästare gråter nog en skvätt när han varit i vårt hem......
  Visst smakar maten såå mycket bättre när man dukar upp så vackert som du har gjort :-)

  kram jess
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Äntligen, äntligen ...

  SvaraRadera
 4. Snygga tallrikar och gott ser det ut

  SvaraRadera
 5. Ser gott ut! Gillar underlägget också:)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Jättefina och vilka fina underlägg!!!

  Oj jag måste/borde också köpa nya växter... Vet inte vad jag ska ha bara!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 7. Åh jag måste oxå till IKEA och Plantagen!
  Uteblommorna ser hemska ut...

  Trevlig helg!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera