tisdag 6 augusti 2013

BARA TISDAG


Vi fortsätter ha det bra hemma, jag och Trollungen. Har varit iväg till Ica och handlat på förmiddagen då kylen ekade så tomt. Verkligen dags att fylla på. Och nu när hon sover middag och jag hör regnet smattra utanför ska jag passa på att måla överliggarna till staketet. Och det känns lite skönt att vara inne. Jag drar mig in oftare och oftare om dagarna och trivs att börja pyssla lite inne igen. Känner ni likadant? Däremot njuter jag av kvällarna. Sitta ute och äta och fortfarande kunna använda grillen till middagen då och då.
Så hoppas det ändå håller sig varmt långt in i september. En solig fin höst vill vi ha!

Men överliggarna var det ja. Innan hon vaknar.
Ha en fin tisdag så ses vi senare!

Kram kram


5 kommentarer:

 1. Visst är man sugen på att pyssla inne nu, men först en sommar augusti hoppas jag..
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så söt hon är er trollunge!!
  Jag har köpt lite nya saker till hemmet men inte riktigt kommit igång med pysslet ännu... Men det kommer väl när vardagen är igång på riktigt ;) kram Suss

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är som målar och står i!
  Ja, igår var det så mörkt och lite höstfeeling här så jag tände en massa ljus och skissade lite på ett framtida projekt...
  KRAM! Judita

  SvaraRadera
 4. Vilken liten sötis...... Jag älskar hösten och hoppas också på en solig sådan. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Vilka söta bilder =)
  Jag känner att man pysslar mer inne och kanske börjar förbereda och bona och göra mysigt inne inför hösten. Mysigt det med. Men hoppas på lite mer värme =) Kramen

  SvaraRadera