fredag 2 augusti 2013

BARA TORGBLOMMOR PÅ PLATS


Liljor har flyttat in.


 Ja. Här får ni ett bildkavalkad på liljor jag köpte på torget igår. Älskar långa lijlor och de kommer dofta så det sticker i näsan. Så fina och ståtliga och nu står de bredvid vårt stora svarta skåp så vi ser dem från vardagsrummet, köket och hallen. Perfekt!


Här har vi en mysig förmiddag jag och Trollungen. Tittat på Pippi, myser och kliver ut på altan där högsommaren kommit tillbaka. Har jag sagt hur skönt det är med semester, inte klokt ju. Och det är så skönt att jag har en vecka kvar efter denna. Som jag ska njuta! Men nu är det dags att göra oss iordning. Vi ska upp på stan och möta upp min goa vän Madde. Det blir lunch och häng i solen.
Perfekt fredag!

Vad gör ni idag?


5 kommentarer:

 1. Fint, liljor är allt vackra.

  Härligt att ha semester än. jag börjar sent idag så jag njuter nu.

  I helgen blir de jobb också men med mycket att göra ska de nog gå fort.

  Idag hämtar mannen min hem mitt blocket fynd, ska bli kul :)

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Så vackert du har det, lite blommor skapar lyxkänsla. Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga vita liljor. Och vad fint du har det :)

  Kram Madame Edith

  SvaraRadera
 4. Hej hej! Hittade hit via ditt album på styleroom.se :) Jag undrar lite över det ljusa/vita golvet som liljorna står på, vart kommer det ifrån? Precis köpt hus och är på jakt efter nytt golv och ett ljust sådant :)
  Hälsningar
  Amanda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad kul att du hittat hit:) Golvet är vitlaserad ekparkett från Kährs. Letade golv länge men till slut hittade vi det och är jättenöjda!
   Lycka till med ert nya hus!!

   Kram Fredrika

   Radera