tisdag 20 augusti 2013

BARA TREDJE GÅNGEN GILT


  

Det är trejde gången New York tavlan får ny plats. På "kontoret" denna gång bredvid den nya hyllan. Och det är ju tredje gången gilt man säger så här får den kanske stanna ett tag. 

Annars håller jag på och piffar inne å kontoret. Och slänger ut saker som inte ska vara där. Men inte helt klar än så får bli helhetsbilder nästa gång jag visar kontoret och bara lite snekpeak idag igen. (Tredje gången gilt var det va?) Men det känns som vi håller på med tusen saker just nu. Eller som det känts sen vi köpte huset vid årsskiftet så ibland står det still på vissa ställen och så händer det lite på något annat. Och något annat just nu är fönsterbrädor som mycket mycket snart sitter på plats i alla fönster. 
Som jag längtat efter dem!


Så det har vi gjort idag. Fönsterbrädor och piffat på kontoret. Och det är väldans mycket huset och inredning på bloggen just nu. Men det är liksom det jag håller på med mest just nu. Och busar och myser med en Trollunge som är haj på det här med att pussla. Och som älskar sin docka. Som hon kör runt med i dockvagnen och stannar lyfter upp och kramar om för att sedan lägga ner den igen och fortsätta köra fram bland stolar, kuddar och böcker som ligger på golvet i hela huset. Och dockan som vissa mornar måste sitta med vid frukostbordet i sin stol och också äta youghurt och smörgås. Som Trollungen gör.
Och det gör man ju då. Äter frukost med en Trollunge och hennes docka. 
Precis som den mest naturligaste saken i världen. 
Så lite så är det nu men det kommer annat också:)Men nu är det idol och sen ett nytt avsnitt av Broadchurch! Serien som började igår och den fortsättningen vill jag inte missa. Ser ni också den ikväll?


Kram kram


5 kommentarer:

 1. Hej fina!

  Du vet att jag gillar ditt sätt att skriva va?:) Du är så go!
  Älskar att läsa om inredning och din söta trollunge!

  Stor kram på dig

  SvaraRadera
 2. Ser bra ut med tavlan där!
  Åh dina bilder är så klara och fina!
  Vad kul med förändring i vardagsrummet!
  Jag håller med dig om höstfix!

  Ha en fortsatt fin vecka!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Det är sån tur att du har din blogg, så jag kan läsa när jag har Fia-abstinens! Vi har så mycket att prata om :) Saknar dig! Puss

  SvaraRadera
 4. Åå nu fick jag dåligt samvete! Jag gav det där NewYork-trycket till min man när han fyllde år i februari för att vi också skulle dit sen på bröllopsdagen! Fortfarande står det i sitt rör i garderoben... Tack att du påminde mig! Nu ska den till rammakaren!

  Ha en fin onsdag!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Den tavlan är så fin, passar bra där och ibland måste man bara flytta runt sakerna innan de hittar sin plats!
  Kram viktoria

  SvaraRadera