torsdag 8 augusti 2013

BARA TVÅ UTFLYKTSTIPS


I Stringhyllan står två vykort med varsin söt liten text på. Köpta på Wallbygård som ligger strax utanför där jag bor. Så mysigt att åka dit och det finns både fin shopping och gott fika där.


Idag är Wilma och hälsar på sin förskola ett par timmar på fm. På måndag är ju vardagen tillbaka och det har gått många veckor sedan hon var där så ett besök innan vi står där och knackar på dörren halv åtta måndagsmorgon behövdes. Så snart ska jag hämta henne och sen åker vi på utflykt till min mormor och morfar.

För er som inte har så lång till Arboga där jag bor kan jag tipsa om Medeltidsveckan som började igår. En Medeltidsfest med riddarspel, gycklare, eldslukar, medeltida marknad och mat. Själv ska jag delta i roddtävlingen ikväll, så håll tummarna att det inte regnar eller åskar. (Och att vi vinner vårt lopp såklart;))


Ha en fin torsdag!


1 kommentar:

 1. Hej fina!

  Å Wallbygård hade mycket fint!:)
  Jag har aldrig varit på Medeltidsveckan trots att jag bor relativt nära och G jobbar i Arboga:) Kanske ska höra med honom om vi ska ta en tur i helgen.
  Hoppas att du inte regnade bort igår?
  Här i Örebro regnade det hela eftermiddagen och kvällen, men det var nog välbehövligt:)

  Hoppas du får en bra dag!

  Kram på dig vännen!

  SvaraRadera