måndag 26 augusti 2013

BARA VARA MED FÖNSTERBRÄDOR OCH HA MÅNDAGSKVÄLLÄntligen! 
Fönsterbrädor är på plats. Tänk att man kan bli så glad över det. Men efter ett halvår i huset utan så var det ju på tiden.. (Så efter lite tjat och gnat på sambon och ett trevligt inbokat besök av en fotograf i veckan så blev det fart) Sambon har platsbyggt dem och målat dem (och jag har alltså bara kontrollerat och tittat på;)). Och nu sitter de där och äntligen kan vi ha blommor och lampor i fönstren. Så himlans trevligt. 


Och nu sitter jag i soffan med mitt kvällsfika till Idol. Sambons hockeysäsong är igång (ja, hockey i augusti, konstigt är vad det är) så jag har soffan för mig själv. Och här sitter jag och får får gåshud av en 16-årig tjej med gitarr som sjunger "Stay". Och skrattar högljutt åt en kostymkille med portfölj som kommer in och sjunger något jag inte ens kommer ihåg nu.

Måndagskväll och det är en rätt mysig en.
Hoppas ni har det ni med!

Kram kram


10 kommentarer:

 1. Va skönt att ha fönsterbrädor på plats och kunna njuta av lite mer växter, det mår man bra av :) Ser att du knep den åtråvärda kudden också. Snart bor den även i mitt hem (knappt 1 kg kvar) :) Vad spännande med en fotograf på besök, då är det ju extra kul att fixa hemma. Måste höra mer om det sen! Kram kram

  SvaraRadera
 2. Härligt med fönsterbrädor, de saknar man väl inte förräns man är utan dom kan jag tänka mig :)

  ha en skön kväll
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Fönsterbrädor måste man ju ha! Snyggt vardagsrum.

  SvaraRadera
 4. Hmm nu undrar jag direkt vem din sambo är?? Men han är nog så ung så han har nog inte spelat med min sambo, som spelade i Kumla för ett antal år sedan. Kul att fönsterbänkarna kommit upp och nyfiken blir jag vem som kom och fotade.
  kram helena

  SvaraRadera
 5. Va skönt att ha fått fönsterbrädorna på plats! Och så fint det blev!
  Fotograf på besök..? Spännande!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Jag älskar fönsterbrädor, perfekt ställe att göra hög mysfaktor. Svärfar har också byggt våra på plats. Får se hur det blir här i Spanien, tror inte ens att de har fönsterbrädor....
  kram Jess
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com/2013/08/26/lilla-sota-nasse/

  SvaraRadera
 7. Låter spännande med fotografen.

  Ja, herre guuuuud killen med portföljen!!!!!! Skämskudden fram.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 8. Så fint det blev! Det blir lite mer ombonat när man kan ställa upp i fönstret med växter och lampor! Mina nyinköpta växter lever än! Fantastiskt!
  Spännande med fotograf, du får avslöja mer ;-)
  Tack för ditt hejande till mig

  Ha en fin fin dag
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 9. Så fina bilder och så fint ni har det där hemma !
  Visst kan en måndags kväll vara mysig också !

  Ha en fin dag idag med !

  Kram

  SvaraRadera
 10. Fotograf? Har jag missat något? :) Blev nyfiken nu. Kanske ska ni va med i någon tidning? Ni som har det så fint ♥ :)

  Hoppas ni har en lugnare unge än vi har, för våra sådär låga fönsterbrädor får INTE vara ifred :P

  Ha en fin dag!
  Kramar

  SvaraRadera