torsdag 1 augusti 2013

BARA VARIT PÅ MIDDAG

Ikväll hade jag en svart klänning från Filippa K som jag gillar jättemycket. Perfekt en sådan här kväll och kommer användas flitigt på jobbet också. (Som var jätteskrynklig ser jag, skyller på att det inte går att sitta i en bil utan att skrynkla ned en klänning:p) 

Så nu ligger jag i soffan. Så mätt så jag tror jag spricker lite. Men det var en jättetrevlig middag med våra vänner i storstan. Hann kika runt på stan också och nu börjar det komma in väldigt mycket höstfint i butikerna. Men med en Trollungen som var överallt och ingenstans så fick jag nöja med fönstershopping idag. Fick iaf med mig torgblommor hem. Det är så mysigt med torghandel och jag önskar det fanns en stor torghandel i min lilla stad också. Blomgubben kommer vissa dagar i veckan så då brukar jag passa på att handla av honom. 


Nu ska jag kika in till er!
Hoppas ni haft en bra dag!


(och det verkar som det ska bli värmebölja imorgon så det där hösttecknet var nog mycket lokalt och tillfälligt;))


4 kommentarer:

 1. TVÅ finingar! Det är ju lite inne med "skrynkligt" så du kan skylla på att det ska vara så ;-)
  Kram kram! Judita

  SvaraRadera
 2. Fönstershopping är toppen! Det är inte mycket man hinner med de där små liven. Kom på mig själv häromdagen med att jag inte hade kollat mig i spegeln. En enda gång på hela dagen, och då hade ändå spenderat ett par timmar på Fuengirolas största köpcenter. Inte så mycket i affärerna dock, utan på café och utanför djuraffären:)
  Kram
  Rebecca

  http://pilotfrun.se

  SvaraRadera
 3. Så fina ni är både du och lillan!
  Hoppas verkligen på några sista dagar med sol ;) kram Suss

  SvaraRadera
 4. Finingar! Både klänningen och ni tjejer! :)
  Ja du... inte helt lätt med shopping när man har Trollungar med sig! Då är fönstershopping perfekt!
  Kram kram

  SvaraRadera