tisdag 17 september 2013

BARA ETT NYSTÄDAT VARDAGSRUM OCH EN FOTOEFTERMIDDAG


Är ni redo för en bildkavalkad?

  
För här kommer bilder på vardagsrummet. Har sedan jag sålde svarta skåpet velat haft ett sidobord/drinvagn och House Doctor har ett jättefint som jag suktat efter. Men plånboken tyckte något annat.. Och då har jag spanat på detta från Ikea som egentligen är ett laptopbord men jag skippade att montera dit den lilla hyllan så ser det mer ut som en sidobord. Och får se om vi sätter dit en hylla under så blir det ännu mer perfekt:)

 Och jag är jättenöjd och det gör sig bra att ställa sambons karaffer på som han ärvt. Och lite snacks och annat "gott från baren" kan få stå där. Eller så får det agera frukt och tidningsbord som nu! Bra blev det iaf!
Och jag börjar bli nöjd med vardagsrummet och jag börjar få den känslan jag ville ha här inne. Ett finrum med lite exklusiv känsla (men det betyder att vi måste börja renovera hobbyrummet så vi får ett mysigt tv-rum också:)).  Hur har ni det?
Vi har haft besök av en ytterligare en tidning idag. Så det har fotats och ställts frågor på eftermiddagen (och jag passade på att ta kort på ett nystädat och putsat vardagsrum;)) och jag är så nyfiken nu på numret som kommer ut i oktober;)
Men nu är klockan åtta och jag ska se idol. För torkade jag golv och bakade sockerkaka igårkväll vid den här tiden så ska jag göra det motsatta ikväll. Raklång i soffan och ha tisdagsmys:)

Ha en fin kväll!
Kramar

14 kommentarer:

 1. Hej,
  vad kul att du är nöjd med ditt fina vardagsrum!
  Så spännande med tidningsreportage! Vilken tidning?

  Ha det gott!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Sååå himla fint o fräscht!!!
  Säg till när det kommer i tidningen så man kan rusa o köpa den:-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Åååå va roligt med ännu ett reportage! Duktiga du!
  Blev jättefint med sidobordet! Härlig kånsla när man börjar bli nöjd med ett rum.
  Njut i soffan nu... :)
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Så fint du har fått det, det där nystädade är alltid en härlig känsla det är då man direkt ska slå sig ner i soffan och njuta (om de små sover då ) ;-)
  När avslöjar du reportagen, skulle vara roligt att läsa...

  Kram på dig
  Sandra

  SvaraRadera
 5. Ja men hur fint har du inte!!!:)
  Så kul att reportaget kommer ut redan i Oktober!
  Säg till i god tid så man hinner köpa tidningen:)

  Kram på dig vännen!

  SvaraRadera
 6. Blev jättefint! Mina svärföräldrar har köpt samma bord men bytt glasskivan mot en träskiva som de laserat med drivvedsbets, blev också fint.
  Vad spännande med reportage, berätta mer sen så man kan läsa!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Ja nu har det hänt grejer minsann. Drinkbord och senapsgult är ju riktigt hett just nu :) Smart lösning med Ikeavarianten och som du säger infinner sig den exklusiva känslan ändå, det är det som är huvudsaken. Verkligen jättefint Fredrika!!! Roligt att så många fått upp ögonen för ert hem och fler kommer det bli nu efter publiceringen i tidningarna :) Ska bli så kul att se, hihi. Kram och nattinatt.

  SvaraRadera
 8. Jättefint med senapsgula accessoarer!! Ni har så vackert hem! Gillar det exlusiva, vill ha lite av den känslan i vårt vardagsrum nu :-) Vad spännande med reportaget, stort grattis!! Kram Paula

  SvaraRadera
 9. exklisiva ska det såklart stå :-))

  SvaraRadera
 10. Nääää, det blir bara fel e x k l u s i v a !!!
  Nu....

  SvaraRadera
 11. Åå hur härligt låter inte det då! Nystädat vardagsrum, det slår rätt mycket faktiskt :)
  Stilrent och fint har du det tycker jag!
  Kram Madelene

  SvaraRadera
 12. Fint som vanligt! Kul att vara med i tidning och visa upp ert fina hem:) Du får hojta till när det kommer ut så man kan köpa och kika mer:)

  Fin dag!
  Linda

  SvaraRadera
 13. Kul med fotoreportage! Tidning??? ;) :)
  Smart idé med ikea-bordet. Vi har deras satsbord i samma serie, i vårt vardagsrum. Älskar det! =)
  Trevlig helg!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 14. Hej! Vad smart med laptopbordet som sideboard! Den idén tror jag att jag kommer att ta efter. Väldigt fint hem har ni och vi kommer strax påbörja en liknande resa. /Elin

  SvaraRadera