onsdag 25 september 2013

BARA FÅTT EN KALLARE HÖST

Jag har nyss kommit upp ur badet. Som oftare blir av när den kallare hösten kommit. Och vi är så nöjda med badkaret från Noro Sand som inte bara är så snyggt enligt mig utan också skönt att ta sig ett bad i:) Pallen som står bredvid hittade vi på altan under snön i våras. Så fin gör den sig i badrummet.


Favoritscruben är från & other stories och är jätteskön på kroppen. Och doftar ljuvligt! Och till ansiktet använder jag estelle e & thild produkter. Passar mig jättebra och deras ansiktsolja som jag tyvärr har slut på är helt underbar så måste inhandla en ny pronto.Gokväll!

Nu är hösten här. Och i morse till och med frosten (gissa om jag är glad att min bil och inte sambons står under carporten, vill-inte-skrapa-bilen!). Så skinnjacka räcker inte riktigt på morgonen, ändå tar jag på mig den och virar en halsduk flera varv. Och muttrar att ikväll, ikväll måste jag kika efter en varmare höstjacka. Alltid samma visa varje år. Morgonkylan bara slår till och jag muttrar och huttrar. Så nu ska jag kika runt för att hitta plagg så jag kan rusta mig mer för hösten. Den lite kallare varianten. 


Kramar

7 kommentarer:

 1. Men du vilket snyggt badkar!!! Och ja hela badrummet ser superfint ut. Och det är ju bara så skönt att ta sig ett bad om man känner sig lite frusen.

  Då måste jag ju försöka att komma ihåg att köpa den tidningen i oktober så att jag får se reportaget från erat hus, du får påminna här när tidningen kommit ut :).

  Ha det gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Så fint i badrummet!
  Ja, nog kom kylan, allt! Brr... Jag har 5 min att gå till jobbet, vilket känns otroligt skönt, när man ser grannar skrapa rutor... ;)
  Kram på dig!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Så fint i ert badrum!!! Kan bara hålla med, sååå snyggt badkar, ska jga lägga på minnet:-)
  Sov gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga produkter och så fint ni har det i badrummet. Pallen är extra underbar just där!

  KRAM!

  SvaraRadera
 5. Men åh, jag tänkte precis fråga var du hade köpt pallen för jag är på jakt efter en EXAKT sådan till mitt badrum. Det är verkligen jättesnyggt och jag hade tänkt at styla den på något liknande sätt, med lite handdukar och doftljus. Assnyggt jue!

  SvaraRadera
 6. Tänk vilken lycka att hitta en sån pall alla vill ha. Ert badrum är så fint, kan tro det är rofyllt att ligga där och ta ett bad.
  Kram Helena

  SvaraRadera