söndag 1 september 2013

BARA FÅTT SEPTEMBER

I fredags flyttade jag runt lite på det som fanns hemma så i väntan på att vi ska bestämma oss för ny möbel i vardagsrummet så får Sambons avlastningsmöbel han snickrade ihop till förra lägenheten stå i hörnet bredvid soffa. Blev helt okej och det ekar inte riktigt lika tomt längre på väggen där. 
Och Wilma passade på att pussla i soffan medan jag tog bilderna:)Ikväll gjorde vi egen pizza. Med god salami, lufttorkad skinka och mozarella. Efter den stått i ugnen hade jag även på oliver och ruccolasallad. Så gott en mysig söndagskväll som denna!Hur har er helg varit?

Igår var det fullt upp med syster och Ellen som sovit hos oss. Kl tre på natten hade vi fått in båda tjejerna till oss så ni kan tro att vi hade två lyckliga tjejer som så såg sin kusin vid sin sida när de vaknade på morgonen:)  Och sen 30-årskalas på eftermiddagen så på kvällen intog vi soffan med filmen "små citroner gula". Mysig film att titta på en slö lördagskväll som vi hade!

Och idag har vi haft en jättefin septemberdag så har varit ute hela dagen till Trollungens förtjusning. Det är ju något med denna friska höstluft. Så skön. Så välkommen hösten, bara kom nu!

Nu ska jag fortsätta leta solresa till oss i november:) 
(för då brukar det inte vara lika mysigt väder som nu..)

Hoppas ni har en mysig kväll!
Kram kram

6 kommentarer:

 1. Hej på dig,

  Jättefint vardagsrum och jättefina bilder.
  Bilderna blir så "vita", fattar du vad jag menar? Så rena. Redigerar du dom på nåt sätt eller ändrar du vitbalansen....eller vad gör du???? :-)

  Kram till dig och ha en bra ny vecka.

  SvaraRadera
 2. Så fint ni har det, som alltid! :)
  Har han gjort det? Men wow! Det är riktigt fint! Gillar benen och höjden jätte mycket.
  Såg ett fint avlastningsbord Camilla (vitahuset28) har gjort som jag blev sugen på att göra, kanske skulle ta lite inspiration från ert också :D

  Kramar

  SvaraRadera
 3. JÄTTEFINT! Gillar verkligen stilen i erat vardagsrum!
  Helgen har bestått av festligheter (inte mindre än TVÅ fester på en och samma dag) samt en inventering på jobbet. Skulle behöva en liten minihelg nu... ;-)
  KRAM! Judita

  SvaraRadera
 4. Så fina bilder från ert hem! Önskar dig en bra star på veckan.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Åh så fint hem , jättemysigt. Är det en AC ni har installerat ? Ovanligt att se dem i Sverige, här nere har vi en i varje rum.
  kram Jess

  http://www.annorlundaunderbara.com/karlek-2/50-vardag-borjar-nu/

  SvaraRadera
 6. Hej! Vilket fint bord han har gjort! Visst är det roligt när man har något eget som ingen annan har? Och visst är de kul att flytta runt och ändra, då känns det som nytt!
  Kram till dig!

  SvaraRadera