måndag 9 september 2013

BARA KOMMA HEM TILL ÄPPELPAJ


Idag när jag kom hem så möttes jag av doften av äppelpaj. Har en sambo som älskar gofika så han hade bakat äppelpaj och det doftar och smakar ju ännu bättre en måndagskväll efter en lång dag på jobbet.


Helgen gick verkligen i rekordfart och med bloggtorka delux. Kick off med jobbet som jag kom hem ifrån i lördags. Sen grillkväll som vilken sommarkväll som helst, bara att den är i september:) Och en söndag med familjen. Promenad, glass i solen och Trollungen i centrum. En bra helg. Men som gick alldeles för fort alltså.
Hur var er helg?

Kram till er!
11 kommentarer:

 1. Mums så gott och lyxigt att skämmas bort med äppelpaj så där en måndag! =)
  Min helg var toppen! En fredagkväll på älsklingsstället i skärgården med mannen, cykelfest på lördagen med trevligt folk, och en slapp söndag på det! ;) :)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig överraskning!

  Ha det gott!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 3. VA?! Har det varit helg??... ;-) Vet inte var min tog vägen för det sa bara swiisch!... så var den borta! Ett frenetiskt letande efter en cykel till årets cykelfest med mycket sköj och dans och en söndag som halvslumrades bort kanske bidrog till att helgen gick så vansinnigt snabbt?...
  Vilken härlig överrsakning du fick, mums!
  KRAM! Judita

  SvaraRadera
 4. Å, så helt underbart det låter! Ska tipsa maken om det ;)

  Jag blev så sugen på något med äpplen efter jag läste det här så jag rörde ihop lite äppelmos ikväll.....det doftar gott från spisen!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Bara att få hembakat är ju så gott, extra gott!! Äppelpaj är ju så gott...
  Vi spenderade hela dagen i ishallen i lördags och på söndagen röjde, fixade och städade vi på utsidan, helgerna börjar bli uppbokade och min man jobbar en del helger så man får passa på... Vädret var ju gudomligt!

  Ha en fin fin tisdag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Visst var det underbart att få en högsommarhelg i september!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. LYX, säger bara lyx ;)

  Hoppas du har en bra start på veckan!
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Oh äpplekaka, guud så gott.
  Här har helgen bestått av vänner, restaurangbesök, beach clubs, sol, bada i havet och vips..så vart det måndag även här nere:-)
  kram jess
  www.annorlundaunderbara.com

  SvaraRadera
 9. åhh men så härligt att blir bortskämd utav något sådant när man kommer hem Härligt!
  a en bra kväll kram

  SvaraRadera
 10. Affischen i bakgrunden är så fin! Undrar bara vad min sambo skulle tycka... Faaaast jag kanske köper en sån utan att han får en åsikt... :-) Jättefin inspiration iaf!

  SvaraRadera