söndag 29 september 2013

BARA KRÄFTSKIVA OCH SÖNDAGSMYS
Igår var jag på och firade en 30-åring i Västerås som slog till med en hejdundrande kräftskiva. Så bra och fint han och hans sambo hade ordnat. Det var god mat, kräfthattar, sånghäfte, snapsar, lekar, tårta och en massa roliga gamla vänner. Bästa kvällen på länge! Ikväll däremot blev det lugnare tempo! Sambon överraskade med räkor när jag kom hem efter en dag i sommarstugan, så efter gårdagens festligheter på olika håll så tog vi igen lördagsmyset idag:)Hej på er!

Vi har nyss satt oss i soffan framför Wallander och den har man ju sett förr så det räcker att glutta med ena ögat. Hur har er helg varit? Min har bara sprungit iväg. Busy från lördagsmorgon till nu. Man hinner knappt förstå att helgen är här förrän den är slut men sköna är det för det:) Idag har jag varit i stugan i Långsjön med mamma och syster och stängt igen det sista inför vintern. En jätteskön dag i höstluften. Och kommer ni ihåg att jag planerade att laga god gryta idag? Blev istället bjuden på mormors dillkött. Hundra gånger bättre:) Med hennes inlagda gurka och massor av dillsås. Mmm.. Och med äppelpaj till efterätt. Behöver jag säga att jag rullade hem;) 

Och när jag kom hem möttes jag av en Trollunge som jag inte sett på hela dagen så blev böckerna och pusslet med henne innan vi nattade henne och satte oss till bords.

Så nu kan ni tro jag är belåten här i soffan:) Har fyllt på depåerna idag med höstluft, mormorsmat Trollungetid och sambomys. Tankad för en ny vecka!

Kram på er!

9 kommentarer:

 1. Låter himla gutt!! Så fin du blev i håret. När ska vi ses härnäst?! Vi väntar på en inbjudning ;) hihi Kram

  SvaraRadera
 2. Hej fina!

  Låter som en toppenhelg!
  Jag har också tankat energi! Träffat fina bloggvänner, shoppat och varit ute med sambon i skogen o grillat:)
  Helgerna går fort men de är så härliga!:)

  Ha en fin start på veckan!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 3. Du är så fin tjejen!
  Men du, jag har funderat på bilden du har i högerspalten.. du är ju jättemörk där. Är det länge sen? Ser fint ut det också ;)

  Mmm.. kräftor och räkor, kan det bli bättre?

  Ha en go start på veckan!
  KramKram

  SvaraRadera
 4. Härligt att kunna samla så mycket positiv
  energi inför en ny vecka!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Åå vart är de fina köksstolarna köpta?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trivs så bra med dem:) Och vi beställde dem från retrofurnish.com!

   Kram fredrika

   Radera
 6. Låter som om du haft en superhelg!
  Nu blev jag jättesugen på räkor och vitt fin...goda ostar....mmm...det måste vi nog äta i helgen =) För den är ju snart här igen...skratt...tiden går ju så fort!

  Kram

  SvaraRadera
 7. En helg i rasande fart ;-) så fin du är...
  Det måste vara något speciellt med mormors mat, för jag äter mig jämt alldeles för mätt och ja precis som du så rullar jag hem ;-)

  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 8. Så gott det där såg ut älskar räkor och kräftor
  Ha en bra kväll
  Kram Linda

  SvaraRadera