torsdag 26 september 2013

BARA LITE KÖK

Idag visar jag köket. Ett nystädat sådant och vi trivs så bra härinne. Lite smådetaljer som ska handlas in som en klocka till väggen och lite annat men annars så är vi toknöjda!Och här i bakgrunden ser ni min Trollungen som myser i mammas och pappas säng.Bästa kryddan har väl ingen missat, från Nicolas Vahé. Finns flera olika sorter och nästa gång jag är i storstan Västerås ska jag handla på mig fler.  
Hej denna torsdag!

Nu har jag nyss kvällsfikat och sen tagit med mig thékoppen in till soffan där det kollas på Kockarnas kamp. Tycker om programmet och kul att få "lära känna" kockarna också. Sen blir jag så sugen på att laga en riktigt god middag. Så ska nog leta fram ett gott recept på en god gryta att göra till helgen. För nu är det ju höst och dags att göra lång-kok-gryta:) Tipsa gärna om ni sitter på något gott grytrecept! Annars får det nog bli en gammal favorit:)

Ha en fin kväll!
Kramar


12 kommentarer:

 1. Så fint kök ni har!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Hej sötis!

  Först måste jag ju hålla med dig och alla andra att ert badkar, ja hela badrummet är så snyggt! Det är när jag ser sånt här som jag blir så sugen på att bygga hus, att få precis som man vill ha det:) Men kanske i framtiden, vem vet:)
  Ert kök är ju också så himla fint!
  Kan tänka mig att du trivs bra där när du rör i höstgrytorna:)

  Ha en fin kväll vännen!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Vilket jättefint kök! Jag önskar mig tid och pengar att renovera vår 40tals-villa, men det kommer väl det också. Såsmåningom.

  SvaraRadera
 4. Så himla snyggt kök! Jag kan förstå att ni stortrivs där!
  Superfint badrum också... Läckert badkar! Och bänken bryter av så fint.
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Vackert kök, förstår att ni är nöjda! Jag längtar tills vi kan göra i ordning vårt kök, men det lär nog dröja några år till. Tills dess hämtar jag inspiration som här från dig :-.)) Kraaaam Paula

  SvaraRadera
 6. Jag igen...glömde alldeles bort att kommentera ert badrum, ohhh så fint badkar, kanonfint!! Kram igen //Paula

  SvaraRadera
 7. Superfint! Jag är inne på köksplanering och suger till mig allt i den vägen nu. Ser att vi har likadan ugn, fast min har gett upp efter bara några år, blä...vad har ni för bänkskivor?

  Trevlig helg

  SvaraRadera
 8. Jättefint! Förstår att ni trivs!

  SvaraRadera
 9. Ett sådant stilrent kök, helt i min smak!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 10. Supersnyggt!!!!
  hoppas helgen varit fin:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 11. Vilket underbart kök. Jag gillar kaklet med den mörka fogen.

  -Elin @ mrsdilley.com

  SvaraRadera