tisdag 10 september 2013

BARA LITE MER REDO FÖR HÖST
Det är ju något speciellt när man köper sig den där första höstkoftan. Fast man har högar av dem hemma så vill man åt dem. De lite tjocka med gosig krage och gärna någon fin detalj på. Som om man rustar sig för de blåsiga, gråa höstdagarna man vet kommer. Då löven virvlar i luften. Och jag hittade min första i en butik i min lilla stad. Så där lagom tjock, lagom gosig krage och lagom med detaljer. Redan en favorit och jag är ännu lite mera redo för hösten som kommer komma snart.

Från märket ObjectHur mår ni idag?

Vi har haft en helt vanlig tisdag. Stekt en hög med pannkakor och ätit med Trollungen som äter mest sylt och glass med pannkaka. Och vi har hunnit med lekparken och gungan. Och pusslen och boken som består mer av halva sidor än hela. Och vinkat jag vet inte hur många gånger åt solbebisen som skrattar och säger hejdå i teletubbies innan det blev nattning vår lilla skatt.

Och jag har nu som vanligt tänt lite ljus och parkerat mig i soffan framför Idol. Vardagsrutiner som måste vara det mysigaste och jag gillar dem så mycket.

Kram till er!

9 kommentarer:

 1. Jättefin kofta :) Här lallar det på med vilande i soffa eller sängen.
  Ha en mysig kväll, kram

  SvaraRadera
 2. Säger det samma !
  En jätte fin kofta.
  Det är mysigt ändå med hösten och alla tända ljus mm...
  Jag ska också ge mig iväg och handla en ny kofta till hösten.
  Låter som en mysig dag!

  Ha en fin kväll där i TV soffan och en fin fortsättning på veckan!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ser jättegosig OCH snygg ut- bästa kombon! Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken gosig o snygg kofta! Kul med höstshopping ;)
  Såg i ett tidigare inlägg från ert sovrum 2 snygga tavlor, lite nyfiken på vad de kommer ifrån?
  Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Låter som att ni har haft en riktigt bra tisdag!

  Åh, vilken fin kofta, den ser ut att vara i min smak. Jag gillar verklgien koftor men just nu känns det inte som att jag har några sköna, borde införskaffa mig någon ny :).

  Önskar dig en fin onsdag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. Jättesnygg kofta!
  Skön att gosa in sig i nu när kylan är på väg.

  Precis som du skriver så är de där vardagliga stunderna de bästa....en vanlig kväll med mys med något bra att se på TV och "barnen" ( 20 och 23 år )hemma och umgås med lilla mamma. Då mår jag gott.............

  Gillar din fina blogg,
  Anneli

  SvaraRadera
 7. Jättehärlig kofta, jag har också köpt en fast med kort ärm.
  Den kommer att passa perfekt nu när vi får lite svalare morgnar.
  Kram jess
  http://www.annorlundaunderbara.com/mat/marrakech-skrivs-upp/

  SvaraRadera
 8. Vilken fin tröja du har shoppat! Ser supermysig ut! Tjocka och varma koftor kan man aldrig få för många av;)

  Kram /Linda

  SvaraRadera
 9. åhh härlig kofta gud så go den såg ut lite avis där =)

  blir nog till att vila mej en sväng innan alla måsten här för att bli av med lite huvudvärk Ha en fin kväll kram

  SvaraRadera