tisdag 24 september 2013

BARA TISDAGSMYS
 Nu visar jag vardagsrummet. Igen. Denna gång i tisdagsmysformat och jag trivs så bra här inne nu. Men ser nu att nya lampan i taket med gulddetalj inte kom med. Den är jag jättenöjd med så ska snart visa er. Har bytt plats på lilla bordet och Sorselestolen också, blev mycket bättre när bordet kom under tavlan.  


Hur mår ni?
Jag har haft frisörtid idag. Äntligen och varför ska man alltid boka tid när man typ behöver en tid veckan innan. Så nu har jag varit där och blivit ompysslad. Och slingad och tonad i håret som kapades rejält. Jättenöjd är jag!
Men nu är det tisdagsmys som gäller och det till Äntligen Hemma!

Ha en mysig kväll!
Kram fredrika 

10 kommentarer:

 1. Så fint!!
  Åh jag måste oxå till frissan!

  Ha det gott!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Sitter själv och tittar på Äntligen gänget med ett öga och bloggar med det andra... tur att man har två, haha!
  JÄTTEFINT i ditt vardagsrum!
  KRAM!!
  Judita

  SvaraRadera
 3. Så tisdagsmysigt du har det! Ska spana in reportaget när det kommer :-)
  Här sitts det med skämskudden och kollar fruarna... Och datan i knät!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Superfint ni har det! Blev jättebra med stol/bordflytten. Tänk så mycket så lite kan göra! :)
  Här gluttas det på Hollywoodfruar...hej och hå... :)
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Samma här! Frisörbesök och tisdagsmys!
  Jag har alltid gjort lika, ringt frissan när det var förra veckan jag behövde klippas... Men nu har jag börjat med att jag bokar in nästa tid, när jag betalar dagens klippning ,) Så i December är det dags igen ;)
  Kram och ha det fint!
  /Maria

  SvaraRadera
 6. Hej fina!

  Tycker ert vardagsrum är så snyggt!:)
  Så skönt att bli ompysslad och fin i håret, kan man inte få se en bild?:)

  Nu ska jag sova!

  Är så trött!:)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 7. Så fint i ert vardagsrum, ser både mysigt och lyxigt ut, en undebar kombination!! Sååååå fint!!
  Kramis Paula

  SvaraRadera
 8. Håller med dig, behöver gå till frissan nu och har inte tid förräns på måndag. Likadant m naglarna, hade behövt gå för flera dagar sedan, men har tid imorgon. Kan du inte lägga in en bild på hur fin du blev i håret?
  kram Jess
  www.annorlundaunderbara.com

  SvaraRadera
 9. Och så himla mysigt vardagsrum ni har =) Helt i min smak. Allt bra med dig?
  Kramen och ha det bäst

  SvaraRadera