onsdag 23 oktober 2013

Bara berätta vad jag gör på dagarnaDå har vi haft onsdag. Och efter en eftermiddag med pannkakor, fika och ett bad med Trollungen så är det nu helt stilla hemma. Trollungen är nattad och sambon är iväg på träning så kvällen har slagit över mig som en bomb. 

Jag fick en fråga vad jag jobbar med och jag jobbar på bank. Träffar kunder, sitter vid datorn och har högar med viktiga papper på skrivbordet. Hade inte alls tänkt mig det när jag var liten. Tänkte alltid när jag klev in med mamma eller pappa på banken att det här måste var den tråkigaste stället som finns. Helt tyst och gråa människor som viskade till varandra. Hade man tur så var den prickiga gunghästen ledig som stod i hörnet i lokalen. Den var iaf lite rolig. Och då kunde någon tant bakom disken titta upp och höja blicken ovanför glasögonen och titta på en. Som om hon förberedde sig på att säga "hyssch". 

Men efter att ha testat klädbranschen i flera år där jag avslutade med att resa i Norrland och visade de finaste klädkollektionerna till Vero Moda butiker så kände jag till slut att jag ville göra något helt annat. Så efter lite hemlängtan efter ett par år i Stockholm och sug efter något nytt så är jag nu tant och jobbar på bank. Och vet ni, jag tycker att det är för himla bra:)

Kramar

2 kommentarer:

  1. Härligt att du har hittat rätt i arbetslivet. :) Jag hoppas att jag känner likadant när jag är färdig med min kandidatexamen med inriktning mot personal o arbetsliv i januari. Fast först måste jag ju börja med att få en anställning. :)

    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Låter inte alls dumt att vara tant och jobba på bank...:)

    SvaraRadera