onsdag 30 oktober 2013

Bara drabbats av mörkertrötthet


Det blev kväll och den illgröna tunneln städades undan. Jag är uppkrupen i soffan med datorn i knät. Och jag vet inte om det är mörkret som kryper inpå oss så tidigt nu efter att vi ställde tillbaka klockan i helgen som var men jag har den där sömniga lite väl gäspiga trötteheten hänger över mig. Hinner knappt hem förrän det börjar skymma ute och sen helt plötstligt är det kolsvart när jag tittar ut. Så jag vill inte ta mig någonstans utan vill bara sitta under min filt och leta nya kuddar, filtar och keramikvaser och vänta in sambon som är och tränar. 

Så är jag lite idag. Gäspig och lite mörkertrötter.
Fin kväll till er! 

6 kommentarer:

 1. Fina bilder! Den där tröttheten har slagit till här också.
  Hoppas du haft en skön kväll och får en bra torsdag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Håller med, det är så mörkt på kvällarna nu.
  Vill inte ha vinter och snö än men den kommer i alla fall att göra det lite ljusare när den kommer:-)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Haha, såg att min dotter lånat min dator.
  Precis när jag publicerat min kommentar ovan såg
  jag att det stod House of Mandy..;-) Ja ja så kan det gå!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Ja du vi är många som känner att de tär mörkt mest hela tiden nu... Hu..
  Och ändå sitter jag uppe o ugglar, tur jag är ledig imorgon;-)
  Å, va härligt att få sett det lilla livet i magen!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Hmmmm... och jag som precis tolkat min extrema trötthet som jobbrelaterad stress. Kanske är det en blandning av att vi ställt om klockan och att jag har mycket att göra? :) Just nu längtar jag så det bara skriker om det till vår helt obokade helg. Då skall jag gömma mig under en filt i soffan till 100%.

  Jättefin tapet föresten. Vart kommer den från :) Kram!

  SvaraRadera
 6. Visst är det så... Gäspningarna kommer redan på eftermiddagen och man är så dålig på att ta tag i saker om kvällarna utan vill bara sitta med tekoppen i filten med tända ljus - ganska mysigt det också... Längtar lite till advent så vi får lite mer ljus i vårt hus.

  Gillar också tapeten, leverantör?

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera