lördag 5 oktober 2013

BARA EN LÖRDAG MED TVÅ SÖTNOSAR
Jag hänger med de här två ljuvliga busungarna idag. Det är Wilmas söta kusin Ellen som är här och de här var precis innan det skulle sova middag. Redo med napp och snutte startade de istället en gömma-sig-bakom-gardinen-lek. De fnittrade så de kikna! (Och jag behöver väl inte tillägga att gardinstången åkte ned och Wilma snubblade på lampsladden sekunden efter detta..haha)


Men nu sover de båda middag och jag har vuxentid. Vilket innebär en kopp kaffe och lite bloggtid:) Vi har syster och hennes lilla familj bor hos oss i helgen så det ska kunna renovera så  mycket det bara går i sitt nya hus. Så det var lika mycket mys och bus igår innan det blev kväll med en sen middag med syster och hennes Joel.

Så det har varit fullt upp sen halv sex i morse (ja, snark flera gånger om! Min dotter verkar inte förstå det här med att lite sovmorgon är himla skönt för hennes mamma. Någon gång ibland iaf) med ett fullsatt frukostbord och en förmiddag här hemma i huset som förvandlades till ett mindre lekland:). Och eftermiddagen blir likadan om småtjejerna får bestämma. Så att det blir en lugn kväll är inget snack om saken. Det blir goda ostar från "Anns ost" (vår lilla stads goda och mysiga ostbutik) med många godsaker till och säkert något gott i glasen:) 

Önskar er en fin lördag!


Kramar
Fredrika

4 kommentarer:

 1. Oj oj förstår att det är livat. Tur att de sov middag samtidigt iallafall. Du får sova när de börjar skolan, då brukar det bli bättre.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. va bra att de sussade en stund...samtidigt...så du fick en paus....dom laddade batterierna kan jag tänka mig...skratt.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Ja vad är det med dessa tiiiidiga mornar! Gäsp! Kan ju säga när tonårstiden kommer ska jag se till att det blir tvärtom och väcka dom tidigt hehe...
  Låter som en härlig lördag med bus och lek!
  Kram och ha en fin söndag
  Sandra

  SvaraRadera
 4. Visst är det roligt med de små liven och speciellt när de busar *ler*. Du får ha en fin start på veckan.

  Kramen

  SvaraRadera