torsdag 3 oktober 2013

BARA EN ROSA MÅNAD


 
Ni har väl uppmärksammat att oktober är en rosa månad. Rosa bandet-kampanjen som gör en jätteinsats mot cancerforskningen och samlat in massor av pengar varje år sedan de startade 2003. Det är fantastiskt och i oktober finns massor av chanser att ge ett bidrag. Som genom den här rosbuketten jag köpte från ICA som är i samarbete med Rosa bandet-kampanjen. 5kr gick till cancerforskningen
Hej vänner!
Tänk vad fort veckorna går. Redan torsdag! Och det ser frostigt ut utanför fönstret när jag drar upp persiennerna. Men de fina höstfärgerna är fortfarande kvar och varje morgon på väg till dagis med Trollungen slås jag av hur vacker hösten är. Torsdag är långdag för mig på jobbet så jag försöker redan kvällen innan att förbereda för torsdagskväll. Att det ska vara som lite klart för att ta kväll när jag kommer hem. För jobbar jag sent vill jag mest bara komma hem dra på mig de skönaste mysbyxorna och tända ljus i hela huset. Hinna mysa med min lilla tjej en liten liten stund innan vi tar med oss snuttekaninen och går in till henne och nattar henne. Och sen vill jag äta varm soppa med ostsmörgås till. Krypa upp i soffan med en stor filt. Och en stor kopp thé och ikväll kommer jag även ställa fram ett fat med stora varma bullar på bordet och vänta in min vän Sandra. Och som vanligt har det gått länge sedan sist så jag vet att jag kan vänta mig en lång mysig update med henne.
Det är en torsdag jag gillar det.
Så ha en fin torsdag, vi hinner kanske ses lite senare!
Kram   

2 kommentarer:

 1. Jag måste köpa nya rosor tills i morgon så jag får då passa på att köpa ifrån ICA och bidra. Vart har du köpt den där snygga vasen? super snygg tycker jag =)

  kram

  SvaraRadera
 2. Ja visst är de en rosa månad, finns massa fina rosa saker att köpa och på så sätt stödja.
  En rosa mopp o hink tror jag att de ska bli i år :)

  Ja o i morgon fredag är de ju kanelbullens dag också. Ska allt ta en i dag också :)

  kram Camilla

  SvaraRadera