söndag 20 oktober 2013

BARA EN SKÖN SÖNDAG


Idag har inhandlats ny svart lampskärm och äntligen en stor blomma till vänstra hörnet ni skymtar på bilden ovan.

Jag älskar söndagar. Iaf när söndagar är som denna. 

När vi väl tagit oss ur sängen som förvandlades till en koja på morgonen så åkte jag iväg på bebismys hos en vän som fått sitt tredje barn. Där jag fick höra om en förlossning som i princip var över innan en annan ens hade fått på sig den tältliknande långskjortan de erbjuder en när man kommer in till förlossningen. Vilket fick mig att sitta med hakan i golvet och undra om det verkligen kan gå till så. Jag beställer en sådan förlossning i sånt fall. Det långdragna varianten har jag gjort och gör helst inte om. Men bebismys var det. Och det var en sockersöt lite tös på 5 veckor som fick en att prata med viskande ljus röst och fastna med blicken på den lilla plutmunnen. 
Och sen blev det ännu mer fika hos mamma och pappa där Trollugnen varit i eftermiddag. Och nu verkar det dra ihop sig till fikasittning tre med sambon. 

Sköna söndag och än är den inte riktigt slut. 

Kram kram

5 kommentarer:

 1. Mmmm.....så vackert det ser ut och så fint fotat! Tycker också om söndagar som de du beskriver och förlossningar som går snabbt ;)

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Låter onekligen som en superskön söndag gånger tre:-)
  Gillar kudden med talgoxen på, vart kommer den ifrån?
  Sköt om dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Mysigt med lite bebisgos :) kram Diana

  SvaraRadera
 4. Åh så underbart det låter! Precis så som söndagar ska vara tycker jag! Sv: ja eftersom vi har tvillingar så blir det tyvärr alltför sällan som man får egentid med dem men det är väldigt mysigt och nyttigt när det väl blir av. Önskar dig en fin måndag! KRAM

  SvaraRadera
 5. Underbart vackert..hur håller du allt vitt rent?? Vi har vita tygstolar till matsalsbordet ( används dagligen) och de är allt annat än vita...
  Kram Jess
  www.annorlundaunderbara.com

  SvaraRadera