torsdag 31 oktober 2013

Bara en sneak peak


Bordet är på plats. Ett gammalt som stått och dammat och nu blev målat svart och det känns bra just nu. Så vet man aldrig hur jag känner om någon vecka eller ett par dagar. Är ju så vit så vit i min inredning men så ibland får jag ryck och får för mig att jag tröttnar och då ska det ske en förändring på en gång. Och nu blev det så här, så får vi se hur länge det dröjer innan jag går tillbaka till det vita igen. Men det kändes rätt mysigt med ett svart och gillar att vi fick större bordsyta. Mer plats för allt kvällfika:)

Hur har ni det ikväll. Jag ska återgå till just kvällsfikat nu och sen väntar en film. 
Mysig torsdagskväll till er!

Kram kram

3 kommentarer:

 1. Ser jättefint ut!
  Ser fram emot att se mer sen..;-)

  Må så gott
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Det ser ut att vara väldigt fint!
  Sov sött!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det ser snyggt ut =) Jag gillar ju kombon svart och vitt ihop.
  Man får sina ryck, jag har fått en ide till vardagsrummet som jag ska ta tag i *hihi*
  Kram och ha en fin fredag =)

  SvaraRadera