tisdag 15 oktober 2013

BARA ETT VARMASTE TACK





Men alltså.
Måsta kika in och bara säga tack på det varmaste hjärtligaste sättet som går via en blogg. Så glad jag blir för hälsningarna här på bloggen och på mail. Tack!!
Nu ska jag ta min lilla Trollunge med mig ut igen. Ut i höstburret. För visst har det blivit gråhöst nu? De blev kyligt och grått så fort. Idag känns det knappt som dagsljuset kom till oss. Så nu beger vi oss till systers hus och ser hur långt de kommit där och sen en sväng förbi affärn. För denna tisdagskväll kräver en god glass känner jag.

4 kommentarer:

 1. Stort grattis!! Vad kul! Och vilken söt dotter du har!
  Låter gott med glass, vi ska lyxa till med pizza ikväll.
  Kram Madelene

  SvaraRadera
 2. Hej....hittade din härliga blogg idag och den ska jag fortsätta följa. Jätte fint hem ni har!!! Ska även följa dej på instagram
  Kram/Marie P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack tack!! Vad glad jag blir:))
   /fredrika

   Radera
 3. Hihihi, även om jag visste om det redan så blev jag ändå så rörd när jag läste avslöjandet på bloggen nu. Vilka varma känslor det väcker i en när man får läsa/höra om sådant. Tänk, ett nytt liv. Så magiskt! Grattis igen och njut av dina Ben & Jerrys ;) Kram kram

  SvaraRadera