fredag 11 oktober 2013

BARA FÅTT HELG


Har jag sagt hur mycket jag trivs min nya hårlängd. Fortfarande klassat som långt men ändå lite kvinnligare och så mycket bättre. Och idag har jag varit svartklädd. Min svaghet här i livet, svarta kläder. Försöker alltid utmana mig att inte komma hem med svarta kläder efter en shoppingrunda men misslyckas ofast..


Så där. Då var det helg på riktigt. Veckans jobb avslutat och man har det gottigaste av veckan framför sig. Och det blir snart kalas för svärfar som fyller år. Med hela den tjocka släkten på sambons sida. För den är stor. På min sida håller vi små intima kalas med närmsta familjen. Men på sambons sida är det kusiner, mostrar, fastrar, syskon och alla de kära som vill får komma så stolarna knappt räcker till. Så där stort mullrigt och härligt.
Och lika härligt ska det bli att komma hem ikväll. Till fredagsmyset med fötterna i sambons knä i hopp om att han fattar vinken:) Och ett stopp på vägen hem för att ha något att hälla upp i godisskålen, ett fredagsmåste ju.

Så fredag och jag har ett bra upplägg framför mig.

5 kommentarer:

 1. Ditt hår är jättesnyggt, söta du passar fint i den längden.

  Jag är likadan, köper mest svarta kläder, men har blivit bättre med åren :-))
  Vilken snygg scarfs du har på dig. Var har du köpt den? är ute efter en zebra scarfs nämligen!

  Ha en toppenfin helg! Kram Paula

  SvaraRadera
 2. Superfin bild på dig! Håret är jättesnyggt! Jag klippte oxå en rejäl bit på mitt förra gången. Ha en härlig helg kram Suss

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Jag har också den hårlängden bara för att mitt hår växer inte ut mer! Men jag håller med om att det är en bra längd!

  Låter som om att du hade en bra fredag! Älskar ditt svarta skåp i förra inlägget!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Riktigt snyggt! Angående svarta kläder... det är ju bara för att svarta kläder är snyggast! Alltid nästan.

  SvaraRadera
 5. Fin du är! Och svarta kläder, ja det finns det gott om i garderoben :-).
  Hoppas det blev ett trevligt kalas och att ni får en skön helg! Kram Jennifer

  SvaraRadera