lördag 19 oktober 2013

BARA FÅTT HEM LITE KERAMIK
I torsdags när jag var i Örebro på utbildning så parkerade vi precis bredvid butiken CE. Butiken där huvudet snurrar av att det finns så mycket fint där inne. Den ligger också så mysigt bara ett stenkast från Stora Torget på en innergård som är ännu mysigare på sommaren med en mycket trevlig restaurang. Iaf så rusade vi dit innan vi åkte hem och den här gången fick jag med mig en keramikkruka hem. Perfekt på köksbänken med slevar och annat som inte får plats i lådan.


Vi har haft en mysig lördagsmorgon med långfrukost som fortsatte i soffan framför nyhetsmorgon och med Trollungetid innan hon nu är på väg till sin farmor och farfar och jag och Sambon ska byta om till snickarbyxorna och åka till Syster och Joel och hjälpa dem i deras nya hus. Så dags att sätta fart.

Vad har ni för er idag?

5 kommentarer:

 1. Ska åka ner till mor o far. Så jag ska väl sätta fart antar jag;-)
  Ha en riktigt skön helg!!
  Krukan var superfin!!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Jättefin kruka! Men du har ju superbra smak:) Jag sitter på jobbet & väntar in nästa kund. 2 timmar kvar sen blir det lördagsmys med familjen:).

  Ha en fin lördag!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Såå fint!
  Du kan det där du..;-)

  Önskar dig en fin kväll
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Åh så fint det blev! Hoppas det gick bra med snickrandet! KRAM

  SvaraRadera