tisdag 22 oktober 2013

Bara fått sig en hint
Undra om hösten börjar ge med sig. Och backar undan för det nästa som ska komma. Det är fortfarande så där höstigt vackert ute. Men med mer höstburr som också känns när man kliver ut på morgonen och kylan biter tag i en ända in i märgen och man huttrar och virar halsduken lite tätare. Det är dags att plocka fram de varmare jackorna och jag börjar fundera på vad jag ska ha på mig denna vinter när magen växt och inte ryms i någon av jackorna jag har. Sist hade jag sambons emellanåt. Såg ut som en åttaåring som lånat sin mammas jacka med smala spiror som stack ut nedanför jackkanten men med axlar så breda att jag på platsat på vilken krog som helst som dörrvakt. Ingen snygg hit så borde detta år engagera mig i köp av vinterjacka till en gravid i sin finaste form. Och för att göra mig ännu lite svettigare så har min sambo konstaterat att jag kanske borde köpa en ny bikini till semestern om två veckor. Med kommentaren "de har växt" och en blick som talar om att han minsann vet vad han pratar om. Kan ju knappt bärga mig till jag får kliva in i provhytten och prova bikinis så här i oktober. I gravidfasen då man mest liknar en barbapappa i kroppen. Jisses så skoj det ska bli då!

Men jag släpper det för idag och nöjer mig med att just nu ta tisdag!


6 kommentarer:

 1. Haha tokfia, dörrvakt ja det vore nånting det..;-)

  Är alldeles säker på att du kommer vara så fin på stranden. Men sen är det ju aldrig att stå i dessa provhytter!

  Må så gott
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Du är säkert jättevacker vännen! En gravid kvinna är alltid fin! Önskar dig en fin tisdag! KRAM

  SvaraRadera
 3. Jag blir svettig av bara provhytter ;-) Jag hade min mans jacka ibland, och han är 195 och jag 161 så den var ganska stor den med, men jag la på mig en massa massa vatten så till slut tro jag banne mig att den passade riktigt snyggt hehe...
  Hoppas du hittar en fin bikini..

  Ha en fin dag du med
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Haha ;) Du är säkert jättefin som dörrvakt med!
  Syns magen nåt än? Försöker hitta den när du är med på bild :P
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Du hittar säkert någon fin jacka!
  Du är ju så fin själv!
  Annat var det för 20 år sedan då jag var gravid, då fanns det inte alls lika mycket som nu för tiden!

  Trevlig kväll!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 6. Det är det värsta att vara gravid på vintern, att man måste hitta en varm jacka. Men det gör du säkerligen. Gravida i bikini är ju så fint, men det låter inge kul att behöva prova i en provhytt så här års.
  Lycka till.
  Kram Helena

  SvaraRadera