fredag 18 oktober 2013

BARA FREDAGSMYSÄntligen är det fredagsmys. Och sambon spelar match ikväll så jag ska bulla upp mig i soffan bland kuddarna med överfyllda skålar på bordet med lösgodis och chips i som jag ska trycka i mig så jag kommer må illa. Det blir lite glutt på Idol och ett samtal med min kära vän Lotta. Som ska berätta om lägenheten hon är så nära att få i centrala Köpenhemn (och det måste betyda att jag alltså är sååå nära en weekend där:)) och få höra om allt annat fancy som händer henne medan jag fortsätter vicka tårna i raggsockorna och dricka min fanta med munnen full av godis. 

Japp. Så får det blir. Fredagsmys med Lotta i Malmö.
Ta hand om er så ses vi imorgon!


4 kommentarer:

 1. Låter som bra fredagsmys :). Och oj så gott med godis. Ha en riktigt skön kväll och en bra helg! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Ser gott ut det där ;)
  Ha en fin helg, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Vilka fina ljusstakar!
  Fredagsmys är nåt av det bästa på hela veckan tycker jag nog.
  Man kan frossa i godsaker utan att ha dåligt samvete ;)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Hur snabbt kan 2,5 timme gå egentligen? Vi har ju fortfarande massor kvar att avhandla. Saknar dig så mycket! Puss

  SvaraRadera