onsdag 16 oktober 2013

BARA HA EN BOK SOM VÄNTARSådär. Det har blivit kväll även hos oss. Och jag funderar på att börja läsa boken "50 nyanser av honom". (jag vet, jag är tvärsist med att läsa den) Som jag funderat på sedan min svägerska tröck den i ansiktet på mig med enbart ordet. Läs. Så nu har den legat därpå sängbordet jag vet inte hur länge men ikväll ska jag kanske slå upp den och börja läsa om den här Mr Grey. Ni kan ju tro att förväntnignarna är skyhöga på honom! Jag är bokperiodare. Antingen plöjer jag böcker sida upp och sida ned tills den är slut eller så blir den liggandes till den där bokperioden slår till igen. Men kanske ikväll då. Till ljudet av Sambon som håller till ute i badrummet med renoveringen. Det dånar och låter och emellanåt kommer han in och säger "det måste torka en stund" och jag har ingen aning om vad han menar men det låter ju bra. Lite torktid och vi har kommit ännu lite längre med badrummet. 

Mysig kväll till er.


3 kommentarer:

 1. Jag var näst sist med den boken ;)
  Jag är också lite periodare när det gäller böcker. Men av någon anledning, så tog just den där boken väldigt lång tid att läsa. Vet inte varför? Kanske den inte fängslade mig riktigt? Men ska väl kanske läsa de andra två också, jag har dem ju redan ;)
  Härligt med badrums-fix! Vi har ett stort badrum här hemma, som vi inte påbörjat än. Men det ska bli kul att få välja kakel, golv, kommoder och allt det där. För att inte tala om att "piffa" sedan ;)
  Ha en fin torsdag!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Böckerna är bara så bra! Jag är på den sista nu....Jag är absolut ingen person som gillar att läsa...men dessa var jag bara tvungen att läsa eftersom jag hade hört så mycket om denna Mr Grey...

  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till den kommande bebisen! Mysigt att vänta in en ny liten familjemedlem! Hoppas att du mår bra och kan njuta av att vara gravid. Vilka fina sängbord ni har. Var är dom ifrån? Just sådana har jag spanat efter det sista, hade passat perfekt hemma hos oss!

  Ha nu en riktigt härlig semester, kram Hanna

  Jag har inte heller läst boken, men det ligger och väntar... ;)

  SvaraRadera