onsdag 30 oktober 2013

Bara ha en eftermiddag
Här sitter jag i eftermiddag. 
Vid den illgröna leksakstunneln som jag även luras in ibland. Och jag hoppas innerligt att vi har en ny favoritleksak i mars annars kommer jag då vara en illgrön kroppsstrumpa här hemma. Försöker skriva lista på vad som ska handlas i helgen också inför resan nästa vecka och kan inte riktigt fatta att vi om en vecka och typ en dag är i värmen under solens strålar. Och ska bo på ett hotell som fick mig att tappa andan lite. Ja, ni ska få se. 

Men nu fortsätta skriva lista och jag ska visst in i den illgröna tunneln igen.


Och bordet fick sig en till penseldragning när jag kom hem, suck, vilken tid det ska ta..2 kommentarer:

  1. Härliga bilder:) Men så skönt att ha en resa att se fram emot! Kram Nilla

    SvaraRadera
  2. Hon är så söt den lilla trollungen.Ja den där tunneln brukar jag få krypa in i oxå,med risk för att fastna:) Så mysigt ni kommer att få,en upplevelse jag lovar! Helt utöver det vanliga Canarias... Vi ska dit snart oxå:) Ha de gott..kramiz

    SvaraRadera