torsdag 24 oktober 2013

Bara ha en långdag

Ja. Det blev torsdag och det betyder långdag. Med frukostmöte, jobbhögar och en presentation inför en liten skara förväntansfulla människor till kvällen. Det där som jag gillar med nya tjänsten jag fick efter mammaledigheten, Variationen och få lyfta ändan från kontorsstolen emellanåt. Och torsdag också så vi är så där nära helgen. Herregud så skönt det kan ju bara bli bra det här!

Kramar


3 kommentarer:

 1. Det låter som att du har ett fantastiskt roligt jobb tycker jag! Önskar dig en fin torsdag! KRAM

  SvaraRadera
 2. Söt er lilla gullunge är:) Ha en toppen dag! Kramar

  SvaraRadera
 3. Hoppas din lång torsdag varit bra! Det är allt gott att lyfta ändan då å då, sen jag också efter mammaledigheten fick nytt jobb på jobbet så är jag mer stillasittande, inte alls van vid det, men det funkar för nu har jag ett nytt roligt jobb!

  Kram Sandra

  SvaraRadera