lördag 26 oktober 2013

Bara ha en ledig lördag

Det öser ned utanför fönstret. Regnet står som spön i backen och talar om att det är nog bäst att hålla sig inne idag. Vilket vi kommer göra. Har haft en lång morgon här hemma med frukost som stod framme länge och jag har segat runt här i pyjamas och med en kaffekopp i handen sedan tidig morgon då Trollungen gav upp hostan hon haft hela natten och istället tyckte att vi tar nog morgon. Så det blir en lördag utan planer. Jag ska måla soffbordet en andra vända. Ett soffbord som stått i hobbyrummet och dammat sedan vi flyttade in men som jag nu bestämt ska få ny färg och få stå i vardagsrummet. Det kommer bli bra. Och Sambon mumlade något om potatisgratäng och kött i nyvaket tillstånd på förmiddagen så det blir middagen senare. 

Ja, någonting sånt. En oplanerad lördag och det är inte så dumt!
Vad gör ni idag?

Kram och ses senare.

5 kommentarer:

 1. Så himla mysigt, just så ska en lördag vara. Men idag blir det lite firande, tihi, och så ska vi ut på galej med goda vänner! Men först måste jag ut i regnet för att byta en blus till kvällen.
  Kram och ha det så fint i kväll!
  Judita

  SvaraRadera
 2. Jag ska strax sätta mig på bussen till Uppsala. Jag och två tjejkompisar ska äta på italiensk restaurang. Blir väl trerätters och tre glas vin och hemgång vid tio. Det är väl ungefär så mycket jag klarar av nu för tiden utan att vara helt däckad dagen efter. :) ;)

  Önskar dig och de dina en riktigt trevlig lördagskväll.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Jag älskar oplanerade lördagar! Gud vad jag har njutit av det idag. Hoppas du får den goda middagen som maken planerade:) kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Låter mysigt med lång frukost det var evigheter sen jag och kära sambon hade det ihop, men jag äter så sällan frukost när jag är ledig, för då sover jag längre och inväntar lunchen direkt istället. Idag har jag strosat på stan, det kom lite regn här med och nu blåser det otroligt mycket. Så tur att jag har kommit hem igen.
  Ha en bra kväll
  Kram Linda

  SvaraRadera