måndag 21 oktober 2013

Bara ha en vanlig kväll

Nu har jag landat här igen. I soffan som vilken annan kväll som helst. Men jag gillar ju just det här med hösten.  Har sagt det förr men att komma hem från jobbet och ta på sig raggsockorna och stänga in sig i hemmet får axlarna att sjunka ned lite. Jag leker och pussar på Trollungen samtidigt som jag blickar över vårt hem och vill boa in oss ännu mera nu när hösten kommit. Känner ni också så? Det finns inget slut på det där boandets när hösten kommit. Jag vill bara boa mer! Men så sitter jag lite mer på golvet och vi vinkar och skickar slängpussar till pappan som åker på träning. Och när hon nattats klockan sju så sjunker jag ned i soffan med thékoppen. Och herregud så skönt det är! 

Mysig kväll till er!
Kram7 kommentarer:

 1. Så underbart när det blir kvällens soffhäng! Tyvärr går kvällarna för fort bara...
  Mysiga bilder, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Jag ska runda av kvällen här nu med en kopp mintte. Tyvärr hinner jag inget soffhäng ikväll, måste röja upp i köket...

  Kram jenny

  SvaraRadera
 3. Åh vad mysigt det ser ut!! Och hälsosamt dessutom. På vårt soffbord står just nu en skål med chokladbitar i... hm... Hösten får en inte bara att vilja boa mer, utan äta mer... :) Kram kram

  SvaraRadera
 4. Ja visst och man behöver de där mysstunderna nu.
  Tack för din fina kommentar... Jag har haft leukemi. Jag har transplanterats med min systers benmärg. Och jag lever.
  Ja, jag lever, därför känner jag ibland att det är fräckt av mig att önska materiella ting när jag vet att jag skulle ha kunnat vara stoft, om jag inte var så förbannat envis;-)
  Så tack för dina fina ord som värmer så fint.
  Kraaaam Anna

  SvaraRadera
 5. Ja, visst är det underbart med raggsockar och thé och bara få sjunka ner och inte tänka på nåt alls. Love it!
  Fint och mysigt och "inboat" hos dig!
  Kram!
  Judita

  SvaraRadera
 6. Ja, det är underbart att boa in sig när hösten kommer! Man vill bara mysa och piffa mest hela tiden ;)
  Kram och ha en fin tisdag!
  /Maria

  SvaraRadera
 7. Känner igen det =) Man riktigt vill mysa in sig, och ideerna bara fortsätter komma *hihi* Vad himla mysigt du har det.
  Och en kopp te på kvällen är ju så avkopplande =) Kram och ha en toppen dag

  SvaraRadera