fredag 18 oktober 2013

BARA HA FREDAG MED FÖRSTA SNÖTÄCKET


Jag gick och lag mig igår till ett vitt tunt täcke som låg på backen och stora tunga blöta flingor om virvlade i luften. Och jag vaknar till samma täcke. Första snön har kommit! Det är lite tidigt och kommer säkert bli blaskigt  under dagen men spelar inte så stor roll när jag och stod med Trollungen tidigt i morse framför fönstret i morse som pekade och sa "titta" och jag berättade vad vi vi ska göra med snön sen när det blir en hel del mer av den. Då är det mysigt med snön fast den är lite blaskig. Och barnsligt roligt ju:) 

 Så det här är mysigt. Och det är på en fredag när ändå känslan i magen är bra. 
Ha en fin fredag så ses vi senare:)

Kramar

5 kommentarer:

 1. Önskar bara att jag hade en hemmapluggdag. Det blåste riktigt kallt och otäckt när jag gick och lämnade barnen så det blir att klä på sig ordentligt.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Hej! Läste om dig i tidningen Styleroom och jag bara ÄLSKAR ditt hem! Du har det så FINT! Har lagt till dig på Bloglovin så att jag inte ska missa någon inspiration! Önskar dig en fin fredag! Kram

  SvaraRadera
 3. Vilket bra reportage om ert hem i StykeRoom. Blev nästan lite full i skratt, för vi har otroligt lika smak och det är just ett 70-tals hus vi har köpt som är mörkt och murrigt men som ska bli ljust och fint :) Jag riktigt längtar tills vi får tillträde nu och kan sätta fart. Men återigen, superfint hem!

  SvaraRadera
 4. Första snön som dalar är så mysigt men snö kan gärna vänta liiite till!
  Så härligt med en resa :-) värme och bara få vara och ja göra ingenting om man nu vill det ;-)

  Trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Hej fina du!

  Ja visst var det härligt att vakna upp till en vit värld, eller lite vitt på marken kanske låter bättre;)
  På vår gräsmatta har snön legat kvar hela dagen, har varit riktigt kallt.
  Nu väntar jag på att sambon ska komma hem med mat och annat gott till fredagsmyset:)

  Ha det bäst!

  Stor kram

  SvaraRadera