onsdag 30 oktober 2013

Bara ha mitt i veckan dag


Det är redan mitt i veckan. Och jag ska på frukostmöte direkt på morgonen och jobbar sedan kortdag. Och jag hoppas kunna ställa in bordet jag stått och målat i garaget under ett par kvällar. Den här konstant pågående förändringen som sker hemma på hösten. Allt tar lite tid. Rätt saker ska på rätt plats och jag är sån som byter rum emellanåt för att landa lite i tanken på hur jag vill ha det. Skalar av för att sedan bona fram känslan jag vill åt. Men det är på hösten jag finner mest ro till att boa om, och inspirationen. Säkert för att man håller sig hemma så mycket och vill åt den där mysiga hemma känslan.

Men nu på med lite kläder och väcka Trollungen. Det är dags att starta onsdagen.

Ha en fin dag så ses vi senare!6 kommentarer:

 1. Ni har det så fint!
  Skönt att höra att vi är fler som gillar att förändra. Håller med dig att det är lite boa-in-sig tider nu..:-)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Jag vill förändra överallt men jag får väl vara tacksam att min man tar ner mig på jorden och säger "en sak i taget" Jo han har väl rätt ;-)
  Villken känsla det är med UL, skönt att allt såg bra ut :-)
  Vet ni vad det blir???

  Ha en härlig dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Härligt med onsdag, jag tycker att det känns som fredag. Storstädning och besök från Sverige står på dagens agenda.
  Kram Jess
  www.annorlundaunderbara.com
  Det brinner, vad tar du med dig ?

  SvaraRadera
 4. Ja veckorna går fort verkligen. Jag ska jobba idag 11:30-19:30 samma sak imorgon och sen på fredag blir det 7:30-16 sen tar jag helg och då ska jag och sambon pyssla runt lite ute inför vintern så det blir klart innan snön kommer.
  Visst är mysigt att greja hemma
  Ha en bra dag
  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Jag är supernyfiken på det där bordet du har pysslat med. Ska bli kul att få se det sedan.

  Ha en bra dag!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Wowowowow! Vad fint ni har det!!
  Vill också ha en sån där schäslong. Ikea?
  Jag jobbar också kortdag på onsdagar. Sååå skönt!

  SvaraRadera