torsdag 17 oktober 2013

BARA HA SEMESTERN SÅ NÄRA
Det hinner precis ljusna innan vi far iväg på morgonen. Så Trollungen springer runt i huset när hon vaknat och tänder varje liten lampa hon kommer åt. Men jag älskar det där mysiga ljuset på morgonen. Precis som att ljuset vaknar i takt med en själv på något vis. 
Den här kom i början av veckan. Och jag bläddrar knappt i den, än mindre förbeställer något. Vill hellre gå i butiken på Arlanda och dofta på flera parfymer fast man mår illa och är yr efter 3-4 st och har blandat ihop doftstickorna så man iaf inte vet vilken man fastnat för. Men det är som startskottet på att semestern har börjat. Men hur som så tycker jag ändå att den katalogen är bland det bästa som kan landa i brevlådan. För den säger att det är så nära nu. Så nära till semester. Om bara tre veckor är vi på väg till Gran Canaria. Till ett hotell som är afrikainspirerat och bara helt sagolikt vackert på bilderna. Där ska vi bo och njuta semesterkänsla bland pooler, värmen, solen och allt vad som hör till. Och havet såklart. Visa Trollungen havet och få ha tid med henne och sambon i sju dagar, 24h om dygnet. Utan något eller någon som avbryter oss. 
Och taxfreekatalogen (och Wilmas pass som också kommit. Förstår ni? Sötaste passet ever!) påminde mig om det. 

Att det är nära nu. Till semestern. 

4 kommentarer:

 1. Så härligt! Då har ni något att se fram emot denna mörka årstid.Ni kommer att hamna på ett helt underbart ställe,vi bor alltid på Baobab ( vilket jag antar att ni ska bo på ) när vi är på Canarias och åker nu igen snart med hela familjen på 10 personer.Ett riktigt familjehotell och fint för barnen,och mycket annorlunda:) Ha en fin dag... Kram

  SvaraRadera
 2. Så härligt med semester! Nu när det är så mörkt och grått ute, även om det är lite mysigt det också. Skönt med sol & värme och ladda batterierna för den långa vintern:)

  Ha en fortsatt fin dag!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Gud så härligt! Läste precis om en bloggerska som snart ska till GC också, men nu minns jag inte vem.
  Jag har nämnt dig inne hos mig idag.
  kram Helena

  SvaraRadera
 4. Men åh vad härligt med solsemestern, inte ett dugg avis ju ;)
  Kramkram fina

  SvaraRadera