fredag 25 oktober 2013

Bara ha växt lite


Ja, men ni ser ju! Visst gör ni? Jag är minsann lite mer gravid och magen har växt. Om än på det där än så länge barbapapp-liknande sättet. Men ändå, den växer. Och det är ju så häftigt hela den här grejen så jag får lätt yrsel när jag försöker greppa det här. Att vi ska ha barn nummer två och Wilma ett litet syskon. Och få uppleva den här bottenlösa kärleken som kommer och sköljer över en till ännu en liten.

Så med ännu lite lite mera mage så tar jag fredag. Den här efterlängtade fredagen som efter jobbet kommer bli en dag hemma. I raggsockor och mjuka kläder ska jag spendera tid med min lilla tjej som jag knappt träffade igår. Jag ska måla på nytt soffbord också. Och äta god mat och en massa choklad. 

Det är fredag det. 
Ses senare!

13 kommentarer:

 1. Så fin liten mage som börjar skymta. Visst är det fantastiskt att det finns ett liv där inne.
  Ha en skön fredag.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Vackra vän! Äntligen en bild på dig och magen. :)
  Låter som en bra kväll, speciellt chokladbiten. Puss

  SvaraRadera
 3. Kul att jag hittade hit. Fin och inspirerande blogg du har! Jag tittar in igen :-)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Åh så vacker du är med lilla fina magen! Kan sakna det där pirret och sparkarna i magen och känslan av att veta att man bär på ett litet mirakel :-)
  KRAM och ha en härlig fredag!
  Judita

  SvaraRadera
 5. Hej fina du! Härligt o få fin mage o veta att de växer ett litet liv där inne. Lite avundsjuk fniss :)

  Ha en skön fredag
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 6. Sååå söt liten bebbamage :-)
  Ha en fin helg! Kram Paula

  SvaraRadera
 7. Vad härligt med en gravid mage, jag och min sambo har börjat prata lite smått om att kanske skaffa barn det börjar väl bli dags när man är 35 år eller?
  Men det är inte så bara i mitt fall, jag äter mediciner som är farliga för fostret på grund av min kroniska tarmsjukdom, så det måste frågas läkare och se vad vi ska göra byta medicin/ sluta äta den jag har, ja jag vet inte så jag måste kolla upp detta med en läkare innan man planerar för något annat.
  Ha en bra dag
  kram Linda

  SvaraRadera
 8. fina fina vännen!! åhh ❤

  SvaraRadera
 9. De där dagarna med så liten mage var inget problem, men nu bara 5 veckor ifrån ja hujeda mig man är som en ballong hihi.
  Men mysigt :) Har varit förskonad faktiskt med liten mage till för 3 veckor sedan ungefär då exploderade den.
  Ha en fin fredag! kram

  SvaraRadera
 10. Hej vännen!

  Det är en väldigt söt bebismage du har:) Fina du!

  Ha en riktigt trevlig helg nu!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 11. Du har en väldigt fin mage vännen! Hoppas du hade en mysig fredag och att din lördag blir lugn och skön! KRAM

  SvaraRadera
 12. Åh så fin du är, stort grattis. Kram

  SvaraRadera
 13. Det syns absolut! Superfint!

  SvaraRadera