måndag 7 oktober 2013

BARA HAFT EN FIN HÖSTDAG


Det är just nu. Precis nu innan löven tappar all färg och börjar virvla ned mot backen och man kan ta med sig Trollungen ut och leka i lövhögarna. Precis innan det är det ju som vackrast. När träden fortfarande har löv i röda, gula och orangea färger. Och det kan fortfarande vara rätt varma dagar så man kan gå ut i bara en tjock kofta. Och man andas in den friska höga luften som man inte får nog av.
Precis då är ju hösten helt underbart vackert.


Och det var så här vi hade det igår. (Brittsommar har jag hört det pratas om. Och gärna, ge mig Brittsommar hela veckan tack:)) Vackert, skönt i luften och i en gosig kofta och med en liten Trollunge vid min sida så gjorde vi söndag. En mysig umgås-söndag som hade det där små detaljerna som gjorde det lilla extra och gav energi för måndag och ännu en ny vecka.
  Så det här tar jag med mig idag. Värmen, färgerna och tiden med min lilla familj när det nu är måndag och jag och Trollungen drar oss för länge i sängen och med grusiga ögon tar oss upp och gör oss redo för förskola och jobb.


Ha en fin måndag!!
Kram


1 kommentar:

  1. Visst är det underbart vackert ute nu, jag var in till stan idag och när jag cyklade hem så tittade jag på alla träd utmed vägen och det var bara så vackert, orange, rött och gult överallt man tittade
    Ha en bra kväll
    Kram Linda

    SvaraRadera