lördag 12 oktober 2013

BARA HAFT MORGON
Godmorgon

Här har vi haft morgon ett tag och det bästa med att ha en lite söt tjej som väckarklocka är att man får så mycket gjort tidigt på morgonen. Tråkiga hushållssysslor som man tar tag i när man fortfarande är yrvaken och lite dimmig. Men nu är tvättstugan i ordning och dammsugaren har fått sig en svängom. Så nu sitter jag i soffan med en kopp thé och lite nyhetsmorgon innan jag drar på mig blåstället. För idag ska det tapetseras hos syster. 

Önskar er solig fin lördag!
Kram

3 kommentarer:

 1. Tittar in och vill önska dig en härlig helg!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Men, du är ju ljus...Jag brukar titta på din lilla presentationsbild, där är du mörk:-) Jättesnygg längd och min "passion" är också svarta kläder. Hoppas tapetseringen går fint .
  Kram Jess
  www.annorlundaunderbara.com

  SvaraRadera
 3. Jag skulle också vilja ha en glad söt väckarklocka....min är verkligen aggressiv. Ha en fortsatt bra lördag. Kram Anette

  SvaraRadera