torsdag 17 oktober 2013

BARA HAFT TORSDAGIdag kom regnet. Som hållit sig borta jag vet inte hur länge. Hela dagen kom regnet. Var ni förberedda? Inte jag. Fast det hängt i luften i hela veckan och jag pratat varenda dag om att lampan aldrig tänts ordentligt under dagen och att vi nästan av det haft myspys belysning på jobbet. Vilket ju kan var rätt mysig. Men ändå. Inte förberedd någonstans när regnet på väg in till Örebro på utbildning kom. Så vi var tre tjejer som satt som handfallna i bilen och undrade hur man tog sig ur bilen nu. "Jag har ju fönat åt håret säger den ena" " Och jag plattade ju håret på morgonen". (Ni hör ju, typ det värsta som kan hända...) Och jag hade inte gjort något av det men kände mig ändå helt oförberedd på regn och ville helst åka hem igen och krypa under filten i soffan med bottenskrapet i Ben & Jerrys och slå på filmen "Dagboken" eller någon annan helt galet romantiskt film. Så vi satt ett tag i bilen precis som om vi trodde det skulle komma tre män med tre paraplyer och leda oss till utbildningen. Ingen kom så istället trippade tre tjejer över Stortorget i Örebro med sjalar virade runt huvudet och stånkades över det här regnet. 

Jag vet. Regn är inte hela världen. Verkligen inte. Och väl inne bjöds det på smörgås, bullar och lärorik utbildning så vi hämtade oss. Och håret torkade:) Men ändå, nu ligger det flera paraplyn i bilen så jag nästa gång ska kunna hantera det lite bättre. 

Nu kryper jag upp i soffan med bottenskrapet på Ben & Jerrys. Det är bra grejer det! 
Kramar


1 kommentar:

  1. Äntligen fredag =) Hoppas du får det toppen, kramen

    SvaraRadera