lördag 26 oktober 2013

Bara invänta lördagskvällen

Sådär. Nu väntar jag bara på att middagen ska bli klar. Kött och potatisgratäng är i ugnen och det ska bli så gott. Så nu hinner jag med lite kvällsmys med Trollungen innan hon lägger sig och jag sätter mig till bords med sambon för att äta. Efter maten blir till att se "Så mycket bättre" Tycker det har varit ett så bra program tidigare säsonger så hoppas även det är det i år. 

   
Och ikväll gjorde vi det enkelt för oss. Färdig rödvinsås som bara är att värma. Hur enkelt kan det bli och ändå väldigt gott. 
Och sa jag att det doftar helt underbart från ugnen?Det blev en skön slapparlördag. Promenad när regnet höll uppe och sen lite fix hemma. Bordet jag målar blir så bra och jag har även klickat hem lite annat nytt till vardagsrummet så det ska bli så kul att få ännu lite mera ordning där inne. 


Hoppas ni har en fin lördagskväl!

Kram 

5 kommentarer:

 1. Ohhh ert kök är så himla snyggt!!
  Den där såsen har vi också köpt, som du skriver är det väldigt bekvämt och samtidigt väldigt gott!! Bra kombo :-))
  Fin helg! Kram Paula

  SvaraRadera
 2. Älskar dina fina bilder! Måste köpa mig en bra kamera snart:). Ha en supermysig lördag kväll. Sitter också och tittar på så mycket bättre, trevligt program:).

  Kram Emelie

  SvaraRadera
 3. Låter sm en mysig lördag!! Här har vi haft tjejmys dottern o jag. Sånt man behöver då o då. Bara vi.
  Mer av det blir det på måndag då vi ska spa:a lite :)
  Ha de fint!
  Kram Anna
  PS: Va fin du är o magen börjar ju synas så fint!
  Ska även bli spännande att se "nya" soffbordet!

  SvaraRadera
 4. Åh ni har det så FINT! Jag blev inte besviken på Så mycket bättre igår! Har alltid gillat det programmet! KRAM

  SvaraRadera
 5. Men Hej hallå :) Här inne har jag varit förr och frossat i fiiina bilder minsann ;) Var roligt att du hittade in till mig! Visst har väl jag läst att du är gravid igen, vill så gärna få det till det och då vill jag såklart önska dig all lycka till med din graviditet. Det är inte så att ni vet vad det blir?

  Ha en fantastisk söndag!
  Kramen

  SvaraRadera