måndag 7 oktober 2013

BARA KOMMA HEM TILL MÅNDAGSMYS


Gokväller!

Måndagar är precis som torsdagar en långdag för mig på jobbet. Så har kommit hem och älskar den här varma hemmakänslan som möter mig så fort jag öppnat dörren. Och jag slänger av mig alla det de kläder jag har på mig som blir så obekväma så fort man klivit innanför dörren. Strumbyxor, klänning, höstkängor och alla smycken. Av med allt och istället på med mjukisbyxor och gossiga strumpor. Sen följer en timma då jag pussar och håller Trollungen nära mig. Kvällsfikar och småpratar med sambon. Och när Trollungen är nattad så kokar jag mitt thé och tar kväll. Den här mysiga hemmakvällen.

Mysig kväll till er!

4 kommentarer:

 1. Låter mysigt, hoppas att du har en riktigt skön kväll! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Skönt att kunna dressa ner sig till kvällsmys.
  Hoppas kvällen blir lugn.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Finns det något bättre än myskläder...jag slänger också av mig "jobbkläder" och hoppar i myskläder, härligt.
  Ha en härlig kväll. Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Låter verkligen härligt!!
  Och vilka fina bilder i förra inlägget!
  Kram anna

  SvaraRadera